concertagenda
Unholy alliance 3
vrijdag, 07-11-2008 17:30 uur
Heineken Music Hall, Amsterdam
€ 49,- (excl.)
http://www.livenation.nl/theunholyalliance

Informatie Bands (2) Wie gingen er (8) Recensies (1)
SLAYER - Op vrijdag 7 november 2008 strijkt de derde editie van The Unholy Alliance neer in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Met op het programma de ultieme trash metal-grootheid SLAYER, vergezeld door de metalbands Trivium, Mastodon en Amon Amarth.

Aan het voorprogramma is de Brabants/Limburgse band Blind Sight toegevoegd. De band was samen met twee andere groepen door radiostation 3FM geselecteerd om in Utrecht tegen elkaar te strijden om die plek. De jury (bestaande uit onder andere afgevaardigden van Mojo, 3FM en metalblad Aardschok) was unaniem in hun beslissing: “Deze band blonk uit door hun energieke en professionele optreden”. Zanger/bassist Geert Kroes uit Cuijk is dolgelukkig; “99 procent van alle metalbands zou een moord doen voor deze kans. We zijn erg blij, dit is het kroontje op ons werk tot nu toe!”

The Unholy Alliance chapter III trapt op 27 oktober af in Manchester, Engeland en zal amper twee weken later Amsterdam aandoen.

Genre-genoten Trivium, Mastodon en Amon Amarth zijn dan ook alle drie erg trots op het feit dat zij dit najaar met SLAYER gaan touren door Europa.

Bezoekers van The Unholy Alliance staan twee verrassingen te wachten: iedereen krijgt bij binnenkomst een exclusieve downloadcard waarmee je o.a. de nieuwe SLAYER track kunt downloaden. Ook ontvangt iedere bezoeker een The Unholy Alliance Tour-clothing patch: kun je aan iedereen laten zien dat je er geweest bent!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew