Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The eastpak antidote tour
donderdag, 04-12-2008 19.00
Melkweg, Amsterdam
€ 22,50 + lidm.
http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?artikelid=99178
Informatie Bands (3) Wie gingen er (21) Recensies (10)

Recensies door leden

Gepost door: liberty Gepost: 05-12-08 09:10:40
time again was wel vet. alleen jammer dat er veel kabouters rondliepen. en het nog niet vol zat.(had zo zijn voordelen)was wel lekker om nog een gesprekje te kunnen voeren met de gitarist en bassist. die andere 2 bands vond ik niet zo boeiend opzich. Flogging molly was echt super. sommige mensen in het publiek wisten zich niet echt. tegedragen. zoals die gast naast me was bang om de pit in meegesluerd te worden omdat hij zei dat ie klein was nou volgens mij was ik toch iets kleiner:P . daarnaast ik heb er zeker van genoten. heerlijk nu pak ik maar me guinness erbij.
Gepost door: punkiemelanie Gepost: 05-12-08 10:07:04
Mooi mooi mooi!
Altijd leuk als je de avond van tevoren kaartjes wint. Zicht was van de keer niet zo goed als vorige keren, maar dat maakte niets uit. 't Was één groot feest.

Time Again helaas gemist, wtf 3 uur file voor een ritje dat normaal een uurtje duurt?! Maar goed, het mocht de pret niet drukken.

Skindred, tsja, niet mijn ding... grappig toen Nathen Maxwell (FM) even meezong, niet dat 't d'r veel beter op werd, maar goed. Moet zeggen dat ze de zaal dit maal wel beter meekregen dan laatst in Tilburg 't geval was. Mijn muziek is 't echter niet, al zijn ze akoestisch wel erg leuk.

Street Dogs waren super vet! Vond ze nog vele malen leuker dan laatst in 013, 't kwam hier allemaal gewoon wat meer tot z'n recht had ik 't idee. Leuk dat Dennis Casey er even bij kwam en die gast (Elijah ?) van Time Again. Erg strakke nummers gespeeld zoals In Defense of Dorchester. Vond 't zelf héél tof dat ze Free ook speelde, 't is nu eenmaal een pracht van een liedje, ook al is 't wellicht wat rustig om live te spelen. Verder nog een goeie afwisseling tussen oude en nieuwe songs, super! Grappig ook, die stagedive van Mike, helemaal door tot aan de bar gecrowdsurfed! Zag er erg mooi uit. DRINK TONIGHT!

Ja... Flogging Molly... wat valt er nog over deze band te zeggen? Live staan ze als een huis, hoe vaak je ze ook ziet. Eén groot feest, erg tof. Jammer dat Bob er niet bij was! Maar goed, het kind waar de afgelopen shows al meerdere malen naar gerefereerd was, werd nu dan eindelijk geboren, dus was al naar huis. Bij Drunken Lullabies kwam wederom die Time Again gast weer even om 't hoekje, volgens mij was 't bij Within a Mile of Home dat Mike McColgan om 't hoekje kwam kijken. Nathen was volgens mij aardig zat, hahaha. 't Was een top avond, zo mooi en prachtig alles.

Na de show nog een tijdje met Dennis staan kletsen, die bijna verontwaardigd was dat ik niet had doorgegeven dat ik er was haha. Heel gezellig, mijn tiende show'tje van FM al weer, maar vervelen gaat 't nooit!
Gepost door: frankbootstomp Gepost: 05-12-08 10:33:53
time again is kut skindreat vonk wel tof
streetdogs zwaar chill jammer van't kut geluid en flogging molly is gewoon een prachtband life
maar damn wat is het bier daar kanker duur
tog'n mooie donderdag geweest denk
Gepost door: sankara Gepost: 05-12-08 13:08:26
Ontzettend laat aangekomen, maar het kon niet anders. Eerste twee bands gemist, waar ik toch al niet op zat te wachten.
Streetdogs helemaal top om in de stemming te komen, alleen jammer van 't geluid... In de tussentijd die schoenactie, dat was wel ontzettend amuserend om te zien van bovenaf!

Toen kwam Flogging Molly dan eindelijk! De zaal ging direct op en neer en heen en weer. Gelukkig nog een mooi plekje weten te bemachtigen om een paar filmpjes te maken zoals altijd. Helaas niet genoeg memory bij me en maar 5 of 6 nummers opgenomen. Maar zeker niet getreurd, want 't kwaliteit is wel uitmuntend vergelijken met mn vorige FM-opnames!

Toch, elke keer dat ik weer in de melkweg kom, vind ik 'm steeds kleiner lijken... Geef mij de 013 maar voortaan!
Gepost door: sankara Gepost: 05-12-08 13:10:07
Oja, en voortaan misschien toch die vader van me thuis laten, zeker als we met openbaar vervoer gaan, want je schaamt je rot en het is babysitten op je dronken pa...
Gepost door: skameisje Gepost: 05-12-08 15:07:20
GE-WEEEEEL-DIG
Flogging molly, altijd feest
thanks to mijn lieve vriendinnetje mellie
En I love Dennis, hij is te lief!

Volgende keer, gewoon weer!
Gepost door: livefastdieyoung Gepost: 05-12-08 16:44:34
Street dogs en flogging molly beiden super tof!
Dankjewel :)!
Gepost door: lastsunrise Gepost: 05-12-08 23:57:06
twas fucked up druk... bands waren wel kewl :D
Gepost door: schaapiepunks Gepost: 06-12-08 00:29:50
@ punkiemelanie

ik was er bij in 013, maar daar ging het bij skindred toch wel helemaal los.
Gepost door: erikje Gepost: 06-12-08 15:39:45
dolletjes



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact