Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Opening luxor met world/inferno friendship society
vrijdag, 05-09-2008 open 20.30
Luxor Live, Arnhem
30 euro
Informatie Bands (1) Wie gingen er (5) Recensies (4)
Op vrijdag 5 september opent Luxor Live met een spectaculair openingsfeest. In september presenteren we een vol programma met veel pop en film. De hele maand zijn er verder speciale acties en gratis VIP-rondleidingen. Hou de site hiervoor in de gaten. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor 5 september, wees er snel bij, op = op!

World/Inferno Friendship Society
Addicted to Bad Ideas: Peter Lorre's 20th Century
Een punkrock-multimedia-theaterspektakel

Voor ‘Addicted to Bad Ideas’ bundelen de punklegendes van World/Inferno Friendship Society hun krachten met de jonge visionaire regisseur Jay Scheib voor een punkrockopera die zijn weerga niet kent. Een woeste liederencyclus over het leven van de Hongaarse acteur Peter Lorre, die in zijn jonge dagen samenwerkte met Bertolt Brecht, Alfred Hitchcock en Fritz Lang. Een verhaal beginnend bij die eerste grootse jaren als acteur naast de groten der aarde en tot het onvermijdelijke wegkwijnen in de krochten van Hollywood. Een theaterperformance met teksten geinspireerd op Bertolt Brecht en klassiek beeld van Lorre in de vorm van een punkrockconcert onder leiding van Word/Inferno’s waanzinnige frontman Jack Terricloth.

Rather than one overshadowing the other, the band and the actor’s story compliment one another, bringing together the best of the music and cinema worlds, this century and the last.’ – Popmatters.com

The Phantom Of The Cinema
Een humoristisch en letterlijk kijkje achter de schermen
Animatiefilm, exclusieve Arnhemse Premiere

The Phantom Of The Cinema is een animatiefilm waarin het bioscooppubliek een exclusief maar vooral humoristisch en letterlijk ‘kijkje achter de schermen’ krijgt: de film in die bioscoop loopt vast, het personeel slaat op tilt en de boel loopt verschrikkelijk uit de hand. Filmmaker Erik van Schaaik presenteert ons na zijn alom gelauwerde film Vent wederom een conceptueel sterk staaltje film, dat speelt met de wetten van de cinema. Hij zet een keten van gebeurtenissen in gang die niemand onberoerd zal laten en schetst tussen alle humor door een schrijnende driehoeksverhouding in een sterke visuele stijl.

DJ St. Paul
Een halve eeuw pop, rock, soul- en dansmuziek van de draaitafel

Kleine Zaal
Doorlopend programma: Openingsspeeches (maar dan anders)

Host: De Stijle Want



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact