Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Fucked up
zaterdag, 22-11-2008 22:00
Paradiso, Amsterdam
10 euro + 3euro lidm
http://www.paradiso.nl
Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: lowriderskin Gepost: 25-11-08 20:19:02
Amsterdam.Niet mijn stad en dat word meteen weer duidelijk zodra je bij paradiso aankomt.Zelfs de loketjuffrouw en de mensen achter de bar zijn arrogant! Ja want wij werken bij paradiso in amsterdam he!!!!Buiten op de trap even staan kletsen met een groepje Belgen uit Brugge.Zij waren die avond ervoor ook al naar Fucked Up geweest in antwerpen en sommige zouden zelfs nog dse volgende dag gaan in Rotterdam! Enfin eenmaal binnen de trap op en meteen links de kleine zaal in.Houten vloer erin schoorsteen mantel en open haard erin en achterin de bar.Trouwens 1 ding is wel tof aan paradiso je hoeft er NIET eerst munten te gaan halen om te kunnen drinken!Maar ja en pils kost dan wel weer 2 euro 50!!Inmiddels is de zaal volgestroomd met vooral oude lui punx en krakers echt waar de gemiddelde leeftijd was echt ruim boven de 30!FUCKED UP begint heftig 3 gitaristen eenmuur van geluid.Goed geluid sfeer zit erin flink gepogoed word er.Mensen gaan onderuit op de de vloer die spekglad is van het bier.Sinds het rookverbod ruik je overal die gore crusties en autonomen!!Gadverdamme stelletje vetlellen douche eens een keer voordat je naar een gig gaat en van deodorant hebben jullie ook nog nooit gehoord he?!!!!!!!!!!?Die zanger volgens mij tussen de 130 en 140 kilo vet met een tapijt op zijn rug is all over the place.Beukt door het publiek heen, neemt mensen op zijn harige rug en op een gegeven moment staat hij bovenop die bewuste schoorsteenmantel!!helaas geen dive! Helaas pas bij het laatste nummer ging iedereen helemaal los vooraan! FUCKED UP was strak (er werd trouwens wel veelst te veel geluld tussen de songs door) hard aggressief en fokking hardcore!!Volgende keer gewoon in Innocent!!!Fuck paradiso kutzaal met kutpersoneel!(m.u.v. het garderobepersoneel wat wel vriendelijk was en geen attitude had.
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 25-11-08 20:47:17
Wordt die 'review van het jaar' award eigenlijk nog uitgereikt? Deze laat de concurrentie namelijk ver achter zich (prutsen).
Gepost door: zombi Gepost: 25-11-08 21:37:04
Teveel krediet voor deze man, een rageakid is zoveel beter in dit soort dingen. Fucked Up hard, dat te dure bier stiekem al ingecalculeert en geen voorprogramma is nep.....
Gepost door: lowriderskin Gepost: 03-12-08 17:58:55
tja geen voorprogramma ligt aan de arrogante zaal toch? Paradiso kan het maken worden over gesubsidieerd en kunnen daarom ook niet aan goed personeel komen en zijn verplicht arrogante mensen aan te houden zelfs na pittige functioneringsgesprekken..... misschien is daarom de drankprijs ook zo hoog? veel oud en duur personeel?
tja hoofdstedelijke arrogantie zullen we maar zeggen maar ze komen er wel mee weg jammer genoeg.
komt er ook nog een award voor beste zaal van Nederland? dat wordt interessant!
rocknroll patsy



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact