Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
United cultures festival: celtic en gaelic editie
zaterdag, 20-12-2008 20.00
WaterFront, Rotterdam
5.00
http://www.waterfront.nl/?id=1592
Informatie Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (0)
Het United Cultures Festival zit dit jaar bomvol Ierse en Schotse folkbands, piraten en dj`s. De band Neck uit Ierland speelt vol-gas-punk, waarbij zij trouw gebleven zijn aan hun Ierse roots. Dit maakt de geweldige crossover die zijzelf 'Psycho-Ceilídh' noemen.

Verder kan er genoten worden van de Belgische folkrockers Blunt, de folkpunk piraten Circle J, balfolk formatie Lirio, de celtic pipes & drums van Beithar en de zeer eigenzinnige Scotch.

Er zijn voor het festival ook films uit de kast getrokken, je kan meedoen aan een heuse doedelzakbattle en er zijn oude Keltische legendes opgediept. Tijdens het folkbal, begeleid door Lirio, kan er naar hartelust meegedanst worden. DJ Wizard weet als geen ander een zaal compleet uit zijn dak te krijgen. Mister Joe Kisser praat de avond op zijn eigen manier aan elkaar. Dus haal je kilt maar uit de kast en ga je drinkliederen alvast oefenen want op 20 december zal WaterFront in een waar Keltisch feest veranderen! Dit alles in het teken van de Gaelic & Celtic editie van het United Cultures Festival!

EN dit hele Ierse-Schotse-Keltische-Balkan-punk-metal-crossover-united feest kost je maar 5 euro (excl. service kosten).



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact