concertagenda
A night of punk
zaterdag, 07-02-2009 21:00
't Beest, Goes
8,-
http://www.tbeest.nl

Informatie Bands (4) Wie gingen er (9) Recensies (4)
Omdat het alweer lang geleden is weer eens een lekker avondje punk in ’t Beest. De Zeeuwse opener van de avond is de gecombineerde band F.O.D./Moederkoek. F.O.D. staat voor Fairly Odd Disaster en speelt hardcore-punk. De sound van Moederkoek word door de band zelf omschreven als ‘rauwe Zeeuwse k*tpunk’. Wat beide bands met elkaar gemeen hebben is een aantal bandleden, dus ze zullen vanavond gezamenlijk een gedeelde set ten gehore brengen.

Daarna is het de beurt aan Joe Buck Yourself, een eenmansformatie bestaande uit Joe Buck. Joe Buck is de bassist van Hank III en gitarist bij The Legendary Shack Shakers. Met zijn rauw scheurende combi van hellbilly, punkrock, country en blues uit vervlogen tijden breekt deze duivels ogende motherf*cker elke tent af!

The Dayglo Abortions hebben helaas hun gehele Europese tour gecancelled maar niet getreurd, want met het Belgische Funeral Dress hebben we een meer dan adequate vervanger gevonden. Funeral Dress draait al meer dan 20 jaar mee in de Belgische muziekscene. Bijna 1000 optredens later is de band uitgegroeid tot een van de populairste punkbands. Naast bekende clubs en zalen in West-Europa toerde Funeral Dress al negen keer succesvol in de States en hebben ze er een stevige livereputatie opgebouwd. Daarnaast waren ze ook ze te zien en te horen in 2 bioscoopfilms : 'Ex Drummer' naar een boek van Herman Brusselmans en de Amerikaanse docufilm 'Punks Not Dead the Movie'. Funeral Dress is live op zijn best. Na 1000 optredens kan men besluiten dat er geen sleet komt op deze punkrockers. Integendeel, Funeral Dress is als wijn : ze worden beter met de jaren.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew