concertagenda
Death is not glamorous, the riot before , gutless
woensdag, 13-05-2009
The Stage, Arnhem

Informatie Bands (3) Wie gingen er (14) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: tom Gepost: 14-05-09 01:06:47
Gutless: Ik trok het wel. Beetje Green Day, beetje Frankie Stubbs. Zaten coole nummers in. Mag nog ietsjes strakker, maar dat komt wel goed. Vergeten demootje op te pikken.

Union Town: megagoed! Een van de beste shows die ik van ze heb gezien (geloof niet dat Johan het daar mee eens was). Dat derde nummer (die nieuwe) klonk echt supercool. Ben benieuwd naar meer nieuw materiaal.

The Riot Before: wel gaaf. Behoorlijke Against Me ten tijde van Eternal Cowboy feel. Laatste nummer met die Whoo hoo's was echt kut.

Death Is Not Glamorous: coole band! Al weer een tijd geleden dat ik ze heb gezien. Vorige keer Stage denk ik. Lekker energiek, lekker melodieus. Ben benieuwd naar de nieuwe plaat, maar daar is het nu te laat voor.

Wel tof dat er nog enigszins beweging in het publiek zat, maar dat resulteerde meteen in de rest van het publiek die 10 meter van het podium stond. Ik vond ook dat Jonas69 iets meer had kunnen participeren in de mosh. Het leek nu een beetje geparasiteer van zijn kant. Gemiste kans Jonas!
Gepost door: pureandsimple Gepost: 14-05-09 12:01:57
Met een mannetje of 60 niet heel druk, maar logische opkomst voor deze bands in Nederland (ook al verdienen ze wat mij betreft veel meer dan dit!) Ik voorspel dat het over een jaartje of 2 volle bak gaat worden op dit soort shows in Arnhem.

Ik vond alle bands goed te doen. Union Town was een betere/ logische toevoeging voor bij deze bands dan Sick Mormons (ook al had ik die ook graag gezien). Weer onder de indruk van Union Town. Megagoed. Siked voor nieuw plaatwerk.

The Riot Before was een beetje rommelig hier en daar, maar ze kwamen er goed mee weg. Erg cool. Band van de avond.

Death Is Not Glamorous was ook erg goed, maar vreemd genoeg niet echt mijn ding. Erg strakke band geworden sinds de laatste keer dat ik ze zag.
Gepost door: tja Gepost: 14-05-09 12:50:16
Een geslaagde woensdag avond met leuke bands, vooral Death is not Glamorous!
Gepost door: nelson Gepost: 14-05-09 12:52:32
Death Is No Glamorous was koning. Union Town en Gutless megacool. The riot Before kan ik niks mee.

Mooi avondje!
Gepost door: brammetje Gepost: 15-05-09 23:13:59
Dit was hard.© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew