concertagenda
No heroes fest
donderdag, 25-06-2009 19.30
Willemeen, Arnhem
VVK:12 Deur:15

Informatie Bands (4) Wie gingen er (10) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: vickyleandros Gepost: 26-06-09 10:06:27
was wel ok
het was wel circus af en toe in de bovenzaal
Gepost door: lowriderskin Gepost: 26-06-09 10:37:37
Het was al heet die dag'gelukkig vroeg klaar met werken,daarna een kennis van ons opgehaald in Rosmalen die uit het nederlandstalige wereldje komt en een keer meewilde met ons naar een hard concert.
Bij aankomst in Arnhem rgens de FC Twente bolide geparkeerd op een plek voor vergunningshouders, maar ach we waagten het erop. Lang geleden dat ik in de Willemeen was maar wat blijkt ze doen nu ook shows in het kleine cafe beneden.Super cool natuurlijk.Heet ,heter ,heetst!!!! No Turning Back beneden in het cafe.Dit was voor mij echt de beste ,vetste show van hun tot nu toe.De heetste ,zweterigste,opeen gedrukte pit ooit!! De zomer is echt begonnen gisteravond in Arnhem.
P.s. die andere bands vond ik nix aan zeg ik heel eerlijk.
+ cafe beneden = klein=stampvol
+heet,zweet,wild,bruut,VET!!
+gemoedelijke sfeer
+ geen bekeuring bij terugkomst bij onze auto
+bij het weggaan krijg je gewoon poster mee en hoef je niet eerst te vragen of je die mee mag nemen zoals in die achterlijke patronaat!!!!!
+Andere No Turning Back gangers na het concert bij de pomp langs de A 50 behalve die para tattoo zielo trut!!

-Grolsch bier(gadverdamme!)
-andere bands waren maar zozo
-paranoide ondergetattoeerde wijven die denken dat als je doei tegen ze roept ,dat je ze in de zeik neemt???Misschien moet je eens een keer opletten bij een show wie er zijn in plaats van alleen maar met jezelf bezig zijn?

Onze kennis tijdens de terugrit was enigszins overdonderd door wat hij allemaal had gezien en ervaren,maar hij wil zeker nog een keer mee!!! Zondag aanstaande gaat hij weer polonaise doen op de cd-presentatie van ene Arnold....hardcore

- Grolsch bier (gadverdamme!)
-andere bands waren maar zo zo
-
Gepost door: ratherbedownthepub Gepost: 26-06-09 11:04:55
Eerste HC-show sinds tijden waar ik geweest ben, maar beviel me goed. Hoogtepunten waren voor mij toch New Morality en vooral No Turning Back. Beide in een klein, warm, klam cafe met publiek dat helemaal los ging. Erg vet om mee te maken.

Grote bands konden mij niet zo bekoren en vond de "radslagen op je hoofd" zoals iemand het mooi omschreef ook een beetje overdreven. Verder goed vermaakt en een gezellig geouwehoerd.
Gepost door: rocknrollpatsy Gepost: 26-06-09 19:28:51
Afgelopen periode veel Hard Core shows gezien. Sommige goed en vet en andere minder. Sommige in grote zalen andere in kleine tenten (wat zeker mijn voorkeur heeft). No Turning Back een aantal keren gezien en meestal ben ik onder de indruk van hun inzet en passie. Altijd super geconcentreerd, professioneel en geen arrogante houding. Gisteravond bleek dat NTB zichzelf kan overtreffen wat ik niet had verwacht. Martijn met de intensiteit van Henry Rollins op zijn piek(early 90's) als frontman. Robin speelt strak alsof je bij Helmet bent, samen met Giel een van de meest strakke ritme secties ooit. Daarnaast een vette backing vocals. En Emiel is zoals een gitarist hoort te zijn, vette riffs en geconcentreerd. Mannen dit is Hard Core en niet die f*cking pakjes bands die reclame maken voor de beste tattoo artist, gym schoen of baggy broek. Hoezo metal posers? In de hard core scene lopen er ook genoeg posers alleen komen die er niet voor uit. Nee, NTB is op dit moment de beste Hard core band ter wereld met de meest echte hard core mentality.
Waar ik mij overigens ontieglijk aan erger zijn de violent dancers. Al die mislukte en afgekeurde kickboxers die even macho kunnen zijn bij een show. Jammer dat je de tachtiger en negentiger jaren niet heb meegemaakt in een vette (trash) mosh pit dan weet je dat je het samen moet doen. Maar ja jammer genoeg zelfs in een scene waar je het vooral van elkaar moet hebben (we zijn niet met zoveel), komt het individualisme en opportunisme in opkomst. Jongetjes ga free fighten, kick boxen dan kun je echt lekker meppen en krijg je ook een goede tegenpartij maar laat muziekliefhebbers met rust.
Gepost door: tim Gepost: 28-06-09 01:34:37
leuk© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew