Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Murphys law
zaterdag, 18-07-2009 20.00
The Legend, Sneek
12,50
http://www.hetbolwerk.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (20) Recensies (2)

Recensies door leden

Gepost door: lowriderskin Gepost: 20-07-09 09:30:51
Leuk klein zaaltje/kroeg waar gewoon en masse gerookt werd.Volgens mij waren wij de enige 2 uit het zuiden des lands daar?He die mensen daar zijn helemaal niet stug!Veel gekletst met Groningers en Friezen.Het hotel waar we bleven pitten zat 3 deuren verder en we konden gewoon voor de deur gratis parkeren.
Amstel van de tap,2 euro voor een vaasje is oke.10 euro betaald voor 4 bands.Uiteindelijk was het toch nog best vol met 150/200 man.Cornered blijft een rommelige bende. Stop er toch mee jongens! Ineens was daar de band Forfeit uit Syracuse,NY??Wow dat was fokking bruut en strak allleen die zang is te monotoon ,maar verder is dat echt gaaf!
Manu Armata uit Friesland? was ook niet slecht trouwens,maar iedereen kwam toch echt voor de oude lullen partyband Murphy's Law!!!Was echt een leuke show met veel grappig gelul tussendoor en veel junkie gedrag.Gebedel om drank en wiet en dat kregen ze dan ook.Ze speelden wel goed trouwens alleen America rules niet gehoord jammer. Ook lachen dat ze na het optreden gewoon zo stoned als een ganaal aan de bar gingen zitten en tanken...Sneek rules!!
Gepost door: rocknrollpatsy Gepost: 20-07-09 17:00:46
Boven de rivieren is het leven anders. Vooral in het oosten van het land. Heerlijk; mensen die normaal doen.
Leuke bruine kroeg The Legend waar bij binnenkomst er onderhandeld wordt voor een paar Duitsers die er gratis in moeten omdat ze bij de band horen???? Speelt er een Duitse band dan? Als ik een opmerking maak dat ik er ook wel gratis in wil omdat we uit Den Bosch komen en een hotel hebben geboekt, vraagt de kassa meneer van het Bolwerk; "Spelen ze niet niet in de Wllem II dan?" Nee, joh in de Willem II zijn ze de weg kwijt waardoor wij heel Nederland af rijden om leuke bandjes te zien.
4 bandjes in een kleine kroeg, leuk. Cornered uit het Frieze heeft wel wat vaste en ethousiaste fans. Het is niet zo mijn ding. Ook niet erg strak. De drummer herkent mij wel van een paar weken terug in Innocent in Hengelo (sympathieke gast in tegenstelling tot de zanger maar die had de hele dag al diarree; in Hengelo ook denk ik..).
Dan een verrassingsact uit Syracuse, een voorstad van NYC. Erg strak en een goede inzet en bovenal op eigen kosten naar Nederland gevlogen (da's nou echt HC). Ze weten mij wel te overtuigen.
Dan Manu Armata; strak en vet maar begint mij aan het einde van hun zet wat te vervelen. Het wordt wat van hetzelfde.
Murphy's Law daar kwam ik voor. Jimmy kletst teveel vind ik, ook al zijn sommige opmerkingen en verhalen grappig... Ik kom voor muziek en niet voor gezeur om drank en drugs. De nummers die ze spelen zijn redelijk strak en goed. Zo af en toe wordt er lekker meegezongen en vertonen mensen hun kunstjes op de dansvloer. De tandeloze mascotte cousin Joe; scoort nog een lekker wijf waar we allemaal van mee mogen genieten en het feestje is rond. Jammer dat er (te)veel werd gewouwehoerd door Jimmy maar ja wordt dit ook niet verwacht van hem?



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact