concertagenda
The unseen + Terror Defence + sand creek massacre
vrijdag, 17-04-2009 20:00
The Stage, Arnhem

Bands (3) Wie gingen er (51) Recensies (32)

Recensies door leden

Gepost door: klojet Gepost: 18-04-09 09:22:59
SCM, nooit gezien maar mokerhard!
Gepost door: skanky Gepost: 18-04-09 09:29:56
was weer een gezellige avond!!
Gepost door: vickyleandros Gepost: 18-04-09 09:37:00
Kanker airhockey en al het spektakel gemist

nu lekker bier drinken in belgie
Gepost door: namenzijnzopassee Gepost: 18-04-09 09:53:50
ja man, dure avond gehad...was matig maar gezellig, terror defence driller killer godverdomme
Gepost door: hanekamtrut Gepost: 18-04-09 10:43:43
laatste stuk van the unseen gezien
was gezellig!
Gepost door: crackrock Gepost: 18-04-09 11:14:26
Het word denk ik tijd dat krakend arnhem en omstreken de verantwoordelijkheid neemt om weer een vette zaal te creeren zodat bands en bezoekers niet meer gedwongen worden om naar the stage te gaan met hun aggressieve personeel, godverdomme
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 18-04-09 13:03:55
Agressieve personeel? Dan ben ik wel benieuwd naar dat verhaal. Namelijk nog nooit meegemaakt daar.
Gepost door: kaleman Gepost: 18-04-09 13:40:58
ja hardnekkig avondje weer
Gepost door: crackrock Gepost: 18-04-09 14:13:17
@jonas, ik vind het wel een beetje belachelijk als men zonder iets te zeggen zelf meegebracht drinken uit je handen probeert te trekken. Als je dan vervolgens niet meewerkt aan dit diefstal word je door zoveel mogelijk mensen tegelijk in een houdgreep genomen.
Eigen cola 4 life, straight edge is verzet,
godverdomme
Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 18-04-09 14:53:37
Tjah. Vervelend voor je. Ze hadden het inderdaad ook eerst even vriendelijk kunnen vragen.

Maar het is natuurlijk ook wel een beetje naïef om te denken dat eigen drinken (of dat nou pils of cola is) wordt toegelaten in een tent als The Stage. Het is gewoon een commerciële horeca onderneming en Niels moet hiervan leven. Bovendien stopt hij geld en energie om van The Stage een alternatief podium te maken voor punk/hardcore/metal/alternatief weet ik veel. Daar mag ook wel wat tegenover staan vanuit de bezoekerskant.

Ik had het er laatst nog met hem over en er zijn een hoop avonden waarop je denkt dat het goed gevuld zit (en dus een flinke bar omzet aan het eind van de avond) maar dat valt vies tegen. En dan draait ie dus gewoon keihard verlies. Zoals gezegd: dit is zijn inkomstenbron. Ik zou dus volgende keer gewoon lekker een cola'tje aan de bar bestellen. Hij blij, jij blij.
Gepost door: weirdme Gepost: 18-04-09 15:02:53
ja gezellig
Gepost door: shaggablewim Gepost: 18-04-09 15:43:09
haha.... De stage agressief das mooi de wereld compleet 180 graden andersom.

Crackrock je bent tot twee keer toe gewaarschuwd en gevraagd je eigen drank weg te doen door Tijl )een medewerker van de Stage). De derde keer loop je weer met een eigen fles in de zaal. Je wordt wéér aan gesproken door Tijl. Je weigert om ook maar een beetje te reageren/communiceren. Niels pakt vervolgens jou drank af en hij krijgt van achteren (niet door jou dus) een enorme beuk voor zijn kop waardoor o.a. zijn bril kapot wordt geslagen....

Niels heeft niet kunnen zien wie die laffe klap uitdeelde. Maar jij bent de aanleiding/oorzaak van het probleem. Dan is het niet meer dan normaal dat jij als veroorzaker de tent uit wordt gezet. De angel uit het conflict halen heet zo iets.

Zoals jonas zegt. Het spreekt voor zich dat in een tent als The Stage eigen drank niet wordt gedoogd. De Stage een gewone horeca tent. Maar zelfs dat maakt geen fuck uit want in alle concertzalen (en kroegen) in Arnhem word eigen drank simpel weg niet getolereerd. Dus ook niet in 'subsidie tenten' als de Willemeen en Luxor. En vroeger ook niet in de Goudvishal en Bosch.
Bovendien hangt er bij de deur van de Stage een huis reglement èn nog eens een aparte A3 waarop staat dat eigen consumpties binnen niet worden gedoogd.

Duidelijker kunnen we het niet maken.

Gepost door: jonazdeponaz Gepost: 18-04-09 16:29:22
Kijk, dat verandert het hele zicht op de zaak. Volledig terecht dat je er gewoon keihard uitgebonjoured bent.
Gepost door: manueldepanuel Gepost: 18-04-09 16:41:48
gezellig, veel bekenden
Gepost door: schavuit Gepost: 18-04-09 16:49:41
lekker buiten gekletst was al te laat voor beetje bands te kijken
maar tochleuke avond;)
Gepost door: crackrock Gepost: 18-04-09 17:47:57
Wim, de eerste keer besloot tijl gewoon mijn fles te pakken zonder iets te zeggen, toen hij merkte dat ik mijn spullen niet af laat pakken liet hij los en heb ik de fles weggestopt, de 2e keer stond ik achter de merch stand en ging ik er van uit dat dat wel zou mogen. Onze arrogante macho metalhead kwam toen weer naar mij toe en pakte wederom mijn fles vast, deze keer zei hij wel iets, maar dat kon ik niet verstaan. Ik heb daar niet op gereageerd omdat ik niet vind dat je mensen zo kunt behandelen, hij had me op z'n minst gewoon aan kunnen spreken.
Verder is Niels niet geslagen omdat hij mijn drinken afpakte, maar omdat hij mij in een wurggreep pakte, wat totaal overbodig was.
Je vrienden beschermen is niet laf, iemand met 3 mensen tegelijk vastpakken wel.
Maarja, dat the stage een klote tent is, was al langer bekend(net als the move), aangezien michael renze en andere nazi vriendjes uit arnhem hier gewoon hardstikke lang hebben kunnen rondhangen. Arnhem heeft een nieuwe plek nodig.
Discussieren op internet blijft kansloos.
Gepost door: ingrid Gepost: 18-04-09 21:50:35
tof om the unseen eens in zo'n klein zaaltje te zien, gewoon gezellig, ipv mega podium met teveel volk. Goed vermaakt! Helaas wel hele poos gestrand in den bosch, maar dat was t wel waard.
Gepost door: ratherbedownthepub Gepost: 18-04-09 22:38:34
Helaas te vertieft om aanwezig te zijn.

Lekker kotsen olé olé.
Gepost door: billenplas Gepost: 19-04-09 00:11:02
was een leuk feestje voor na de efteling!
Gepost door: basketcase Gepost: 19-04-09 01:49:22
was gaaf, jammer dat om zo'n klein incident een gevecht moest ontstaan... toch was het 6 augustus vorig jaar leuker
Gepost door: hoesoodan Gepost: 19-04-09 13:23:54
Die metalhead spoort nie
Gepost door: vickyleandros Gepost: 19-04-09 13:26:23
crackrock zure sloot ole ole
Gepost door: jck Gepost: 19-04-09 16:13:14
te laat in de stad, niet meer binnen geweest
Gepost door: cherryzombie Gepost: 19-04-09 19:17:57
Gezellig feestje, Terror Defence & SCM niet echt mijn ding (teveel brul- en blaa- en herrie naar mijn smaak) , maar The Unseen maakte dat voor mij & de rest van het Deventer tuig weer ruimschoots goed. Ik vroeg me al af waarom er nou ineens een relletje ontstond (de sfeer was namelijk prima) maar dit topic verklaart een hoop. Beetje een treurige reden voor ruzie, maarja, eigen drank meenemen is dan ook niet okee (het is geen BYOB kraakfeest...), ruzie maken (wie er dan ook begon) is gewoon stupid. En ja , horeca heeft wat mij betreft het recht om je eruit te keilen als je je niet aan de regels houdt, is bij ons in de kroeg ook niet anders!
Gepost door: aapjan Gepost: 19-04-09 23:25:28
HARD..
Gepost door: kloender Gepost: 20-04-09 11:55:31
Mooi feessie, Zwolluhhhh
Gepost door: foamy Gepost: 20-04-09 12:46:21
Was gezellig!
Gepost door: snakeskin Gepost: 20-04-09 20:42:25
Chillebilly feestje, ik weet er niet veel meer van geloof ik, als ik mensen gezien heb die mij kennen, maar ik heb ze niet aangesproken: sorry, ik was niet helemaal op deze aardkloot :)
Leuk om even met Vicky gesproken te hebben, altijd geinig om een gezicht op een naam te kunnen plakken,
SCM en Terror Defence wel cool, geluid op de microfoon was niet zo geweldig, maar ach, je kan niet alles hebben he?
The unseen was wel tof, aardige lui, nog best lang mee staan lullen, maar de muziek trek ik niet zo.
Gepost door: nielsstortebeker Gepost: 21-04-09 13:24:48
Dave.
Waarom is The Stage en The Move nou ineens een 'nazi tent' geworden, enkel en alleen omdat jij eruit werd gezet vanwege eigen drank in de zaal?
Want daar ging het alleen maar over.
Dit lijkt wel heel erg op 'je eigen straatje schoonvegen'.
Ik was nog geen uur binnen en jij werd voor de 3e keer aangesproken op het feit dat je met eigen drank in de zaal stond. Doe nou niet net alsof je niet begreep wat Tijl tegen je zei, je wist donders goed waar het over ging. Als jij hem vervolgens uit gaat lopen dagen moet je niet raar opkijken als anderen, ikzelf in dit geval, zich daarmee gaan bemoeien.
Ik heb je gewoon gevraagd of je wilde vertrekken. Als jij dan weigert, ja dan wordt je vastgepakt en eruit gezet.
En als jij niet met mij aan het handje naar buiten wilt lopen dan pak ik je ook wel wat steviger vast ja. Maar je moest er gewoon uit.

Het waren vervolgens jouw vrienden die begonnen te vechten. Ik kreeg een klap in m'n gezicht, van achteren, en vervolgens ontstaat er een hoop duw en trekwerk. Geen van de medewerkesr van The Stage heeft ook maar iemand geslagen, dat waren jouw vrienden. Waarom vindt jij dan dat The Stage agressief personeel heeft?
Natuurlijk staan er in zo'n geval meteen een heleboel mensen omheen, maar niemand die The Stage een warm hart toedraagt heeft ook maar één klap uitgedeeld.

Jij bent op dat moment de aanleiding van alle schermutselingen en dat was nog een extra reden waarom je naar buiten moest. Precies wat Wim zegt; de angel uit het conflict halen.

En als nou iemand met een hanekam of dreadlocks je had aangesproken, had je dan wel geluisterd? Had je dan wel een cola aan de bar besteld? Of was je dan wel gewoon naar buiten gegaan?
Omdat iemand lang haar heeft is het meteen een arrogante macho metalhead?
Ik vind het behoorlijk 'rechts' om iemand op die manier op z'n uiterlijk te beoordelen!
Tijl heeft in meer punkbandjes gespeeld dan jij je voor kunt stellen. Hij is hier een zeer gewaardeerde medewerker en doet gewoon z'n werk.
Mensen aanspreken op eigen drank in de zaal hoort daar, helaas, gewoon bij.
Mensen die hier werken verdienen gewoon een salaris. Dat moet verdiend worden met de baromzet. Daarom werd jij aangesproken op je flesje cola, niks meer, niks minder.
Dat jij daar dan zo'n heisa van moet maken is je eigen schuld.
En om dan meteen de link te leggen naar nazi's in de kroeg? Kun je niks beters verzinnen?
Dat je wordt aangesproken op eigen drank in de zaal dat is trouwens niet iets wat ik heb uitgevonden of bedacht, dat mag gewoon nergens!!!

Ik heb een hoop respect voor je vrienden die mij de volgende dag een persoonlijk mailtje sturen waarin ze hun kant van de situatie uitleggen en/of excuses aanbieden. Daar kan ik wat mee!
Jouw verhaal hier op Punx.nl is gewoon 'modder gooien' en je eigen gedrag proberen te rechtvaardigen.
Maar van iemand met de lijfspreuk; I don't believe in anything, I'm just here for the violence' kun je ook niet heel veel meer verwachten.

Ondertussen gaan wij lekker door met leuke showtjes organiseren en als jij vindt dat Arnhem iets nieuws nodig heeft, ga je gang. Doe je best, zou ik zeggen.
Ik ben benieuwd hoelang jij het volhoudt als iedereen met z'n eigen drinken binnen gaat zitten.
Gepost door: jonne Gepost: 21-04-09 15:44:20
Arnhem heeft een nieuwe tent nodig? Aan het niveau van Dave zijn reacties gezien gaat het hier om een jongen(tje) die opper-punk zijn hoog in het vaandel heeft.. Ik zou zeggen;

Do It Yourself
Gepost door: pureandsimple Gepost: 21-04-09 18:05:12
The Stage is toch juist die (relatief) nieuwe tent die misschien wel het strengste anti-nazi beleid voert van Nederland? Ik ben fan in ieder geval.

Maar altijd in voor een zaaltje waar ik een beetje mag siegheilen, mn eigen drankjes kan drinken en mensen die ik niet mag de bril van den kopf mag meppen. MEGAPSYCHED!!

Ik zal hier wel ff een slot op gooien, want ik voel bar weinig unity. Beetje jammer.
Gepost door: vickyleandros Gepost: 21-04-09 18:49:24
nette reactie, geen stok tussen te krijgen

goed ook om te lezen dat lui gemailed hebben
© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew