concertagenda
Gaslight anthem
woensdag, 10-06-2009
Doornroosje, Nijmegen

Bands (2) Wie gingen er (14) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: tom Gepost: 11-06-09 01:37:46
Coole avond! Beetje Antillectual's bier opdrinken en eten opeten.

Antillectual: stukken beter dan afgelopen weekend in Gemert. Nieuwe nummer klonk gaaf en het leek allemaal wel lekker te gaan. Alleen Willem's speeches vielen niet echt in goede aarde bij normalo's en Duitsers denk ik. Verder niks op aan te merken.

Gaslight Anthem: Ik vond het beter dan in Amsterdam de laatste keer denk ik. Helemaal na de verhalen over Eindhoven vond ik het een toffe show. Brian was goed bij stem (okee, af en toe een octaafje smokkelen) in tegenstelling tot andere keren. Begrijpelijk dat de meeste nummers van de laatste plaat kwamen, maar ook nummers van die 10" en eerste full length. Helaas geen "Drive" meer gehoord.
Gepost door: linksaf Gepost: 11-06-09 01:43:31
Super tof.

In tegenstelling tot in Eindhoven was the Gaslight Anthem deze avond echt gaaf. Geweldig concert weggeven. Nieuwere liedjes afgewisseld met oudere. Brian was goed bij stem en het blijft jammer van Katy Perry ^^.

Antilectual was niet helemaal mijn ding. Al krijgt de drummer van mij een dikke 10. Goed strak gedrumt. Bassist krijgt van mij er bij deze ook 3 scenepoints bij. Alleen lukte het niet echt bij het publiek.

Er hing een toffe sfeer en het publiek was ook veel gaver dan in Eindhoven. Al met al een tof concert!
Gepost door: nelson Gepost: 11-06-09 03:23:02
Haha, zal Riekus blij mee zijn met die 3 scenepoints. Tering.

Antillectual was echt mega strak. Beste geluid ooit (das wel wat anders als het gemiddelde linkse krakkershol he), flink doorrammen en genoeg actie op het podium. Trok het mega goed.

The Gaslight Anthem: Wat Riekus zegt. Begin was matig maar naarmate de set vorderde werd het geluid en de podiumpresentatie veel beter.
Het zal nooit helemaal mijn band worden maar dit optreden was prima. Die paar hits van de eerste plaat gingen er in als zoete koek!
Gepost door: vandal Gepost: 11-06-09 11:45:26
Leuk dat in tegenstelling tot show in Amsterdam wat meer 'ouder' werk gespeeld werd.
Verder prima show.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew