concertagenda
15 jaar milkman
zaterdag, 12-09-2009 19:30
013, Tilburg
5,-
http://www.013.nl/event/2905_milkman_15_jaar

Informatie Bands (5) Wie gingen er (46) Recensies (14)
za 12 sep 09
MilkMan 15 jaar
Gewapend Beton + The Butcher + Razorblade + Dark Intentions

MilkMan wordt 15 (!) jaar en we zullen dat weten ook. De Tilburgse band is de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse hardcore/punk/thrash scene. Eerder speelde de band al samen met acts als Pro-Pain, UK Subs, Anti-Nowhere League, Poison Idea en hun grootste voorbeelden D.R.I. En wie jarig is nodigt vrienden uit. Dat zijn geen stille huismussen...

GEWAPEND BETON is een jonge, razendsnel opkomende punkband uit Amsterdam. Dit jaar is hun nieuwste plaat, Empty Batteries verschenen. Hanekammen, embryo punx, alles in de fik!

THE BUTCHER uit Bergeijk is ook alweer dik 10 jaar bezig. Bekend om hun razendsnelle hardcore en energieke live shows die ze onder andere deden met bands als D.R.I., Ignite, Dropkick Murphy's en Slapshot. In al die jaren hebben ze ook regelmatig het podium gedeeld met MilkMan. Een reden waarom the Butcher zeker niet mag ontbreken.

RAZORBLADE is niets minder dan brickwall, hard as nails Oi! uit Den Bosch. In het buitenland is Razorblade al een behoorlijk gevestigde naam. Deze dag in 013 te zien op één van hun meer zeldzame optredens in Nederland.

DARK INTENTIONS maakt het feest compleet. De band uit Breda maakt een eigen variant tussen metal en hardcore, met aan de metal kant invloeden als Testament, Slayer, Anthrax, Iron Maiden en The Haunted en aan de hardcore kant Leeway, the Cro-Mags en Biohazard.

Algemene informatie: Aanvang 19:30 | Zaal open 18:30 | VVK vanaf 6-6-2009
Tickets € 5,00 | Servicekosten € 1,65 | Kleine Zaal© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew