concertagenda
Pob punk (free show!)
maandag, 13-04-2009 16:00
Mezz, Breda
nietsssss
http://www.mezz.nl

Informatie Bands (5) Wie gingen er (22) Recensies (23)
MAIN ACT DATUM LOCATIE AANVANG

POBParade: Bijdehand + Waardeloos + Opvoeding + Malfunction + Blame Cocacola
13-04-2009 Mezz Café 16.00 uur
Op Tweede Paasdag staat het Mezz Café in het teken van de punkrockende jeugd.

Het spits wordt afgebeten door de heren van Bijdehand. In de gelederen zitten muzikanten die eerder al bij lokale punkbands als Total Chaos en Opvoeding de instrumenten omhingen. Wat deze band anders maakt dan de andere punkbands is dat ze gekozen hebben om hun niet politieke tekstuele boodschappen gewoon in het Nederlands af te leveren.

Na dit optreden zal het podium worden vrijgemaakt voor de de formatie Waardeloos(foto rechts), die helemaal vanuit de omgeving van Boskoop naar Breda afreizen. Deze drie jonge muziekanten, gemiddelde leeftijd is 17 jaar, spelen punk muziek, maar vaak zitten daar veel invloeden bij die verschillen van country tot metal.

Dan is eht de beurt aan de Bredase band Opvoeding(foto onder) om te laten horen dat zij tot de top van de Bredase punk-scene gerekend moeten worden. Met nieuwe songs zullen zij er een waar feestje van maken.

Hierna zal het publiek worden getrakteerd op een potje onvervalste hardcore punk van de heren van Malfunction. Een viermansformatie uit de omgeving van Aarle-Rixtel die zijn invloeden haalt uit bands als Bad Brains, Municipal Waste, Milkman en Human Demise.
Als laatste act deze middag komen de heren van het Bredase Blame Cocacola het podium op gestormd om hun muzikale mix van noise en hardcore over het publiek uit te storten. Met leden uit formaties als Delychees, SDD, Notin en Lockdown weet je dat het muzikaal wel goed zit. Maar ook tekstueel staat dit vijfkoppige monster zijn mannetje. Wie nog een scheutje energie overhad zal dit zeker tijdens dit optreden verliezen.

In samenwerking met POB© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew