Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punked!: Octopussy's / Cheating Death / Sidewalk
vrijdag, 10-04-2009 20.45
Het Podium, Hoogeveen
5
http://www.hetpodium.nl/meer_info.asp?id=425
Informatie Bands (3) Wie gingen er (6) Recensies (3)
Vanavond Punk in Het Podium Hoogeveen!
De Octopussy's uit Belgie nemen het op tegen Cheating Death uit Nederland en het dak mag eraf! Moet geen probleem zijn!

Sidewalk

Sidewalk bestaat uit vier goede, ambitieuze muzikanten die serieus met hun muziek bezig zijn en er een feest van maken op t podium. De zanger laat iedereen in t publiek de wooohooo's meezingen (en dat zijn er vele, catchy bovendien). Ook als het publiek op enkele meters afstand staat, dan gaat hij er naartoe om mensen bij de muziek te betrekken en dat werkt aanstekelijk.


The Octopussy's

The Octopussy’s, een Crappy Punkrock band uit Vlaams-Brabant, bestaan uit 5 leden die hun inspiratie halen uit bands zoals Nofx, Blink 182, No Use For A Name, Pulley, MXPX,… . De mannen hebben als doel te spelen en het publiek te entertainen. Deze formule heeft hun al ver van huis gebracht, zo speelde ze al in Denemarken, Duitsland en Nederland.

Cheating Death
Punkrockband uit Emmen. Ze vinden zichzelf 'too rock to be punk, to punk to be rock'. De lijn is inderdaad dun: de vijf nummers van hun nieuwe EP hebben de snelheid en aggressie van punk, en de riffs en de solo's die een duidelijke rockinvloed laten horen. “Er is een uitstekende combinatie van snelheid, gevoel en swing te vinden, en het resultaat is dan ook dat er geen enkel zwak nummer op deze schijf staat” (punx.nl)



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact