Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Gallows
dinsdag, 09-06-2009 doors: 20.00 starts: 21.00
013, Tilburg
12,50
Informatie Bands (1) Wie gingen er (4) Recensies (0)
De Britse band Gallows zijn amper vijf jaar actief maar kunnen al terugblikken op vele opvallende heldendaden. Zoals memorabele shows op Groezrock en de Warped Tour in de V.S. 'Orchestra Of Wolves' is de passende titel van het debuut uit 2006.

Dat debuut werd ook door een man met kennis (en blijkbaar smaak) geprezen. Brett Gurewitz (Bad Religion en platenbaas van Epitaph/ANTI) durft zelfs te beweren dat 'Orchestra Of Wolves' 'het beste hardcorealbum' is sinds Refused's 'The Shape of Punk to Come'. We zijn benieuwd wat hij van de opvolger 'Grey Britain' vindt. Het album komt uit bij Warner Music en wel op 15 mei.
Gallows liet tijdens de Rockstar Taste Of Chaos tour zien dat gitaren elliptisch kunnen vliegen en dat het lichaam magnetisch op het eenarmige instrument werkt. Een Gallows show is een energieke wervelwind op Hawaii. De moderne hardcorepunksound met elementen van Mastodon, JR Ewing, The Bronx, Swing Kids en Union Jack biedt de optimale soundtrack...

Support A Ghost Of A Thousand is afkomstig uit dezelfde scene als Gallows, maar gaat meer song-gericht te werk. Hun tweede album ‘New Hopes, New Demonstrations’ is opgenomen met de Zweedse producer Pelle Gunnerfeldt (Refused, The Hives) en komt in juni uit.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact