Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Eerste dag vlietpop
vrijdag, 03-07-2009 18.00?? of 20.00
Vlietpop Festival Terrein, leidschendam
Gratis
http://vlietpop.nl
Informatie Bands (0) Wie gingen er (1) Recensies (1)
Verjaardagsfeest vrijdag 3 juli
Vlietpop viert de 25e editie met een extra feestavond. De Leidschendamse Bluesband, beter bekend als de LBB zal het feest openen. De LBB zorgt voor wervelende optredens variërend van blues tot echte rock klassiekers, zoals b.v. “gouwe ouwe” Jimi Hendrix - Hey Joe, The Dire Straits Sultans of Swing en Steve Harley - Make me smile. Een goed begin van een speciaal feest.

Stud Muffins, oude bekenden op Vlietpop, mogen natuurlijk niet ontbreken op dit feest. Misschien wel de laatste keer dat de organisatie deze band kan boeken, want na een optreden bij De Wereld Draait Door en Serious talent 2008 bij radiozender 3fm gaat het erg hard met deze heren.

Echte feestacts mogen op een verjaardag natuurlijk niet ontbreken. De Band Zonder Banaan is hier uitermate geschikt voor. In welk hokje je deze Brabantse band ook wil plaatsen, het resultaat is gelukkig altijd hetzelfde, een kolkende feestende massa.

Deze massa kan zich dan na een kleine adempauze opmaken voor het volgende feest, Memphis Maniacs zullen het podium betreden. Een spectaculair collectief van vijf rasperformers die je uitnodigen om deelgenoot te worden van hun bizarre muzikale reis. Knallers van nu en klassiekers van toen, pop, dance, rock, alles gaat de blender in en wordt omgevormd tot nu al legendarische Memphis Maniacs Mash-Ups. De mannen van de Memphis Maniacs staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Laat je meezuigen in de explosie van vermaak. Weerstand is zinloos!!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact