concertagenda
Murphy's law + hard resistance + Cro-Mags!!
zondag, 19-07-2009 's middags
Dynamo, Eindhoven

Informatie Bands (0) Wie gingen er (8) Recensies (6)

Recensies door leden

Gepost door: rocknrollpatsy Gepost: 20-07-09 17:40:00
Na een avondje in het Frieze Sneek gaan we de volgende dag wederom naar Murphy's Law maar nu met andere bands in het voorprogramma. En in een wezenlijk andere zaal. Geen bruine kroeg met een 30 centimeter hoog podium maar een koude zaal met een meter hoog podium en over het algemeen slecht geluid.
Ook ander publiek in vergelijking met Sneek. Gelukkig verkeren wij in goed gezelschap en vermaken ons prima als we de paar eerste bands aan ons voor bij laten gaan. Waarom stonden deze bandjes in het voorprogramma uberhaupt?
Hard Resistance speelt lekker door. Vrijwel geen geouwehoer tussen de nummers door en zetten een rete strakke en vette set neer. Achteraf gezien de beste band van de dag qua inzet en overtuiging.
Murphy's Law is daarna aan de beurt. Na 2 nummers besluit ik om weg te gaan; Jimmy maakt vrijwel exact dezelfde bijdehante opmerkingen en in tegestelling tot Sneek krijgt hij meteen een joint van een fan die hem zoent en zegt; long time no see.. Fijn als je trouwe fans weten wat je nodig hebt.
Ik vind het echt storend dat hij exact dezelfde dingen als de dag er voor zegt en besluit daarom om te gaan. Wel nadat ik heb gehoord dat Jimmy zegt dat hij wel begrijpt dat er geen DOA meer is omdat er zo'n fantastisch nieuw gebouw staat.
CroMags; goede show, dito inzet en John was goed op dreef en bij stem. Waarom dan toch Hard Resistance de beste band? Ik heb de CroMags een paar weken geleden gezien in zaal Trix in Antwerpen gezien en die show was beter. En de Belgen hadden er goed tempo in!
Overigens de kluif van cousin Joe was ook in Eindhoven maar ik heb cousin Joe niet bij haar in de buurt gezien.
Gepost door: frankbootstomp Gepost: 20-07-09 22:02:29
cro mags zou voor murphy's law moeten spelen dat is duidelijk 'n afsluiter en 'n facking goeie
facking vet
Gepost door: swans Gepost: 20-07-09 23:26:03
ik kwam voor murphy's law en cro-mags, en ben zeker niet teleurgesteld thuis gekomen! super vet en rete strak!!
hard resistance vond ik zeker stoer, kwam tijdens kill spectator binnen maar vond het niet interessant.

jammer dat ik de bob was
Gepost door: aflegbroederxmarcel Gepost: 20-07-09 23:47:20
Cro-Mags was SUPER!
Murphy's Law was TE GEK!
Hard Resistance was BRUUT!
De eerste 2 bands konden mij niet zo boeien.
Beste Dynamo bestuur : meer van dit soort zondag middag matinee's A.U.B.
Ik heb me prima vermaakt!!!
Gepost door: guest Gepost: 21-07-09 19:25:58
Waarom was het niet in de kelder van dynamo?Had precies erin gepast nou was het een beetje leeg en te groot!Godverdomme wanneer schoppen ze die geluidsman van Dynamo een keer kapot en vervangen ze hem voor een betere???Elke keer is het geluid daar om te janken zo slecht! ok genoeg gekankerd nou..Eerste 2 bands niet gezien maar hoorde van anderen dat ik nix gemist had.De Mokummers vader en zoon waren wederom in de huis en zagen ook net als ik dat Hard Resistance weer alles omver blies net zoals 13 jaar geleden en dit jaar met Pasen in 013!! Absoluut de strakste band vandaag.
Toch maar even kijken naar murphy's Law ;Sneek was niet meer te overtreffen m.i. Vrijwel meteen toen Jimmy G. het podium opkwam en de mic pakte zei hij precies hetzelfde. Het blijft een sympathieke band en de leuke kant van NYHC, maar 2 x dezelfde band achter elkaar zien tijdens dezelfde tour is geen goed idee.Dan maar weer boven een pils halen.Daar aangekomen kom ik tot mijn stomme verbazing mijn lady tegen en onze Utrechtse new found friends!Blijkbaar vonden zij het ook niet zo geweldig allemaal?Over de Cro-Mags kan ik kort zijn. Geluid was bar slecht, inzet en de energie van John Joseph waren super voor zo'n 40 plusser (ik zie veel andere frontmannen hem dat niet nadoen!)had had iets sneller en strakker gekund.De show in Trix,Antwerpen was veel beter,maar het publiek was ook veel wilder daar.Oja tot slot nog een opmerking.
Die lul vooraan in het Kill Your Idols shirt die het nodig vond om die gast die op de grond viel te moeten schoppen???Er zal heus wel wat gebeurd zijn hieraan vooraf in de pit met moshen, maar dan nog ,je gaat niet iemand schoppen die op de grond ligt punkass motherfucker!!!!!!
Gepost door: lowriderskin Gepost: 21-07-09 20:18:12
zie hierboven gast!!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew