Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Vlietpop dag 2!
zaterdag, 04-07-2009 12.00
Vlietpop Festival Terrein, leidschendam
Gratisch!
http://www.vlietpop.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (2)
Zaterdag 4 juli
De zaterdag is een Vlietpopdag zoals altijd, veel gevarieerde muziek en voor ieder wat wils. Vlietpop geeft dit jaar nog meer mogelijkheid voor talentvolle bands om zich te presenteren. In samenwerking met Voorburgbands, presenteert de organisatie Shoo-Gar. Daarnaast speelt de winnaar van de Highschool Music Competition, Starcatcher op Vlietpop. Uiteraard zijn de Vlietpopslagwinnaars Spotrockers aanwezig. Het echte Haagse geweld komt dit jaar van Rebelstar en The Levi’s.

De Nederlandse Hardcore Hiphop Helden zijn bezig aan hun afscheidstour en dan mogen zij natuurlijk niet ontbreken tijdens de Vlietpopverjaardag. Osdorp Posse keert voor de allerlaatste keer terug naar Leidschendam. 20 jaar Hiphop komt voorbij in een spectaculaire show. Vorig jaar stonden zij nog op het Lowlandsfestival, dit jaar op Vlietpop: Hit Me TV brengt pakkende en dansbare indierock. Houd deze nieuwe band in de gaten!

Een dodelijke combinatie van explosieve uptempo ska van the Palookas en Bazz van, Van Katoen als vlammende frontman. Afzonderlijk keerden ze al menig festival op z’n kop. Nu ze hun krachten gaan bundelen is het nergens meer veilig: Bazzookas is feest. Dat worden zweterige optredens, publiek ondersteboven, binnenste buiten en stuiterend van voor tot achter. En het houdt pas op als iedereen loos is, want dat is de enige bedoeling van de Bazzookas: aanleggen, richten en vuur!

De laatst jaren was vaak een tributeband te zien op Vlietpop. Tijdens deze editie keren The Fabulous Wannabeatles terug. Een spectaculaire show die je niet mag missen. 25e editie van Vlietpop is een mengelmoes van talent en grote (festival)bands. Om het feest echt compleet te maken heeft de organisatie Voicst aan de programmering toegevoegd. Deze festivalband heeft vorig jaar Pinkpop op haar grondvesten laten trillen en zal dit kunstje herhalen in het Zijdepark.

Beide avonden worden net zoals vorig jaar afgesloten door Dj’s Ferry & KB. Een mix van alle stijlen, gegoten in de vorm van discoclassics zorgen voor een spetterende afsluiting van de 25e editie van Vlietpop.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact