Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Undertones
zondag, 31-05-2009 20.00
Watt, Rotterdam
10 euro
http://www.watt-rotterdam.nl/23-232-Fine_Fine_Music_presents_Teenage_Kicks
Informatie Bands (2) Wie gingen er (2) Recensies (1)
Fine Fine Music presents Teenage Kicks
THE UNDERTONES (JOHN & DAMIAN O'NEILL + PAUL MCLOONE) + FREAKY AGE + I KISSED CHARLES

De jongens en meisjes van het Fine Fine Music team presenteren met trots en de baard in de keel dit voorjaar weer een clubtour. Teenage Kicks is het thema en, sja, dan boek je The Undertones. Maar ook decor, gasten en dj doen mee. I Need Excitement, Oh I Need It Bad. Alles in het teken van pril geluk. De jeugd van tegenwoordig. Strik je veters en breek de tent af. Huilen in een hoekje. Alles mag. Alles moet. En doe het gewoon mét je ouders. Want vanavond zijn ook zij niet van gisteren.

Een adagium van de Fine Fine Music clubtour zijn de gelijke kappen voor alle monnikken. De kleinsten zullen de grootsten zijn. Geen headliners. Wel hardliners. De leden van I Kissed Charles haalden zelden zulke hoge rapportcijfers als de dag dat ze besloten een band te beginnen. De pers was al even lovend over Belgisch tegenwicht Freaky Age; 'The New Young Arctic Monkeys'. Het zal je maar gezegd worden in the age of the understatement.

Saved by rock 'n roll is het passioneel beleden credo van de Fine Fine Music site, de radioshow en de clubtour. Een bekende band in een minder bekende vorm. Spinvis ging solo, Johan trok de stekker eruit, allebei speelden ze in kleedkamers. Op deze editie dollen The Undertones wat met de bezetting (Three Tones go Dutch. John, Damian en Paul zingen akoestische versies van Undertones-klassiekers plus allerlei heerlijke rock 'n' roll-nummers) en gaan ze onvoorwaardelijk mee in het thema. Young Hearts Run Free. Er zijn tienerbands, tieneridolen en een heuse tienerkwis. Fine Fine Music gaat op tienertour. Tien clubs in tien steden openen hun deuren. Puberaal gedrag wordt gewaarderd. Teenage Kicks!!!!!

Kaarten zijn te krijgen via de website van WATT (e-tickets ontvangt u in uw mailbox en print u zelf uit), bij alle 400 Primera winkels in Nederland, en Plato en Velvet Music in Rotterdam.




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact