concertagenda
H2o
zaterdag, 01-08-2009 20:00 uur
Hof ter Lo, Antwerpen
t.b.a.
http://www.myspace.com/h2ofamily

Bands (1) Wie gingen er (6) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: mano-revolver Gepost: 02-08-09 02:21:26
http://www.punx.nl/nl/artikelen/1/4016/Concert_review_Lionheart_en_H2O_in_Belgi%EB%00.htm
Gepost door: abeyholland Gepost: 02-08-09 15:42:15
Na Ignite dacht ik echt dat ik er een hele tijd niet meer ging komen in de Trix vanwege de hitte die daar altijd binnen hangt maar ja, als H2O constant de tour cancelled moet je af en toe wel eens naar tenten waar je niet naar toe wilt...

Maar toegegeven is dat ze wel respect verdienen aangezien ze bijna deze tour ook hadden moeten cancellen vanwege familie issues... Toch knap dat je twee invallers heb weten te charteren die de set in krap twee weken instuderen!

Anyways, ook vanavond had de Trix vier bands weten te programmeren... Voor mij is dit toc h echt teveel zeker als er dan ook nog twee lokale bands bij staan... Je moet er maar van houden zal ik maar zeggen...

Enfin, van Lionheart had ik eigenlijk helemaal niks verwacht aangezien ik het op myspace helemaal naar niks vond klinken maar live hebben ze mij toch weten te verassen! Klonk zeker heel vet en deze band ga ik zeker weten nog een keertje zien!

Voor H2O was het een avond vol klassiekers! Tempo zat er ook lekker in alleen jammer dat ze dan al wel na 40 minuten klaar zijn! Maar het was zeker weer een hele goede show! Op naar de volgende!
Gepost door: nelson Gepost: 02-08-09 16:19:10
4 bands op een avond te veel vinden maar 40 minuten voor één show te kort??? Terwijl de gemiddelde hardcore punk band niet meer dan een half uur speelt?

Raar.
Gepost door: nonkelbeef Gepost: 03-08-09 18:38:14
Voor mij de eerste keer dat ik in deze zaal naar een optreden ben gaan zien; het is me geweldig meegevallen al was het er inderdaad lekker warm binnen maar gelukkig kon je nog een luchtje scheppen op het dak buiten.
Het was negen jaar geleden dat ik H20 nog eens gezien had maar ze blijven toch goed ook al moesten ze dan met 2 invallers spelen maar dat was er niet echt aan te merken.
Lionheart vond ik best okay al deed het me geregeld aan Hatebreed denken.
Pushed Too Far blijft gewoon lekker vet bezig al vond ik dat hun nieuwe zanger wat teveel zat te lullen tussen de nummers door.
Richie don't die : muzikaal okay, hun zanger vond ik maar niks© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew