Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Ask for Bob
vrijdag, 26-09-2003 des avonds
Fascinus, Sassenheim
merk je vanzelf wel (onbekend)
http://www.fascinus.nl
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (1)
Beste AskForBob-fans en mensachtigen,

Na een lange zomer niet optreden, maar wel veel oefenen luiden we dit nieuwe podia-seizoen in met ons eerste optreden en wel te verstaan op een podium... (?)

Vrijdag 26 september, gaan wij Sassenheim opvrolijken. De Fascinus is dan de "place to be". Voor een bedrag dat ons nog volledig onbekend is, maar hoogstwaarschijnlijk niet boven je budget uit zal komen, kan je een lange avond (natuurlijk nog te kort) op onze nieuwe hits en oude meezingers gaan feesten. Dit voorafgegaan door een pompend skabandje genaamd... eeeh... weet ik veel... uhm... ik bedoel: das nog een verrassing.
Het wordt dus wel hard feesten geblazen en goedkoop bieren of wijnen (OJC).
Dus: be there or be square...

gegevens hier:
OJC Fascinus
Van Alkemadelaan 14
2170 AA SASSENHEIM
0252-229772
info@fascinus.nl

Als je van plan bent om te gaan met de fiets (uit richting Haarlem), mail AFB dan ff en dan regelen we wel dat er met een grote groep gefietst wordt ofzo, of als je met de auto gaat en je hebt ruimte over --> mail me!

Voor de rest: ben je gedient van dit soort berichten mail dan ff terug en dan zorg ik ervoor dat je ook daadwerkelijk een mail ontvangt als er iets te mailen valt met nieuws over optredens, opnamen, roddels, enz. Eeeh, een soort irreguliere mailinglijst dus..

OK, dat was het dan weer.
Ik verwacht jullie in de Fascinus en de groeten aan uwer voeten!!

Panka en de rest van AFB

P.S. sponsor AFB en mail dit bericht aub door naar al jullie vriendjes en vriendinnetjes! De meer zielen de meer vreugd!

P.P.S. ja, ik heb dit bericht uit de meel gekopieerd en iets aangepast en mijn eigen naam er onder gezet... nou en!!! hoeveel mensen hier zullen dit lezen en zich daaraan storen?
hoeveel mensen hier zullen dit lezen?
ik bedoel maar.

ViSiT http://www.askforbob.tk For more FuN!!!

Ask For Bob... Stekels op je kop!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact