Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Emmen metal festival =
zaterdag, 08-05-2010 13:30 tot 24:00
Blanco, Emmen
10 euro
http://www.anticorpos.nl
Informatie Bands (0) Wie gingen er (3) Recensies (1)
PERS BERICHT
Emmen Metal Festival met een andere opzet.
Tot onze spijt moeten we melden dat het Emmen Metal Festival niet meer in theater de Muzeval gehouden wordt.
Na een heel jaar hier hard aan gewerkt te hebben, zijn we als organisatie tot de conclusie gekomen dat het onmogelijk is om het Emmen Metal Festival in dit concept door te laten gaan.
Door de vele kosten en de tot op heden te weinig verkochte / gereserveerde kaarten, kunnen we niet anders besluiten. Dit vinden we heel erg jammer, maar we zien geen andere mogelijkheid.
Omdat wij niet een heel jaar werk willen weggooien, hebben we besloten om het festival te verhuizen. Een radicale verandering maar ook de enige manier om zoiets op een zo een kort mogelijke termijn mogelijk te maken.
Het wordt een iets kleiner festival, met 11 bands, en helaas moeten we 8 bands teleurstellen, heel jammer, en daar zijn we dan ook niet blij mee, maar we kunnen niet anders. Op deze nieuwe locatie (podium Blanco in Emmen) is er geen optie om een tweede podium neer te zetten.
De kaarten kosten 10 euro en kunnen via mail gereserveerd worden, anticorposholland@lycos.com voor meer info kan men bij www.anticorpos.nl terecht.

De volgende bands zullen op 8 mei vanaf 13:30 te zien zijn:

Sinister
Enemy Reign (met ex-Skinless zanger Sherwood Webber, USA)
Deadcell
Seita (Bra)
One Bullet Left
Burial Earth
Expulsion
Rotten
Dying Flame
Insatiable
Nuclear Driven Animals.

We willen als organisatie, alle bands dat jammer genoeg hier niet meer mee kunnen doen onze oprecht excuses aanbieden, we zullen ons best doen om ze allemaal binnenkort een keer in Emmen op te laten treden.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact