Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Elsrock!
zaterdag, 29-08-2009 12:00
Lucky, Rijssen
25
http://www.elsrock.nl
Informatie Bands (6) Wie gingen er (5) Recensies (5)

Recensies door leden

Gepost door: lowriderskin Gepost: 31-08-09 11:58:36
Holy shit! Moest al lachen bij het ernaartoe lopen vanaf de parking in Rijssen.Er was VEEL weerstand vanuit de zwaar christelijke gemeenschap in dit sektedorp TEGEN dit festival en natuurlijk kon een tegenreactie hierop niet uitblijven! Al die kartonnen borden met spreuken moest ik erg om lachen zoals: "Heb uw naasten lief,ook in de pit" en bij de ingang stond er een met" warning you are now leaving the biblebelt!" Kreeg meteen flashbacks van Dynamo open air op de kunstijsbaan.Lang geleden dat ik zoveel mensen met lang haar en in het zwart zag!!Ook veel uode metalfossielen compleet met spijkerjack zonder mouwen en opnaaiemblemen plus stretsch jeans en jaren 80 witte thrash gympen!! Geweldig wat een gasten ik keek mijn ogen uit! Ze bestaan dus nog steeds die gasten!!We waren wat laat in Tukkerland maar de eerste band die we zagen was Tankard!! Old schol thrash oftewel alcoholistenmetal!!! Was wel leuk om weer eens te zien trouwens en eerlijk is eerlijk Thrash never dies!! Die with a beer in your hand Tankard +Ganggreen + The Butcher dat lijkt me wel een vette package voor een europese tour!!
Enfin daarna Mucky Pup j.c. wat was dit bagger zeg!! Wat een blije kutband zeg.Oh shit ik vergeet ons eigen Disabuse helemaal joh!! Dat was lekker trouwens net zoals het Grolsch (ik moet zeggen het smaakt steeds beter) bier en de Twentse frieten. Oh wat werd er getankt om mij heen en geblowd en wat was de sfeer gemoedelijk en gezellig echt net D.O.A. maar dan veel kleiner wat juist flex is.
Flotsam & Jetsam was met afstand de beste band vandaag superstrak en met overtuiging en de zanger haalde makkelijk nog die hoge uithalen van 20 jaar geleden.Tuurlijk erg makkelijk voor Sodom om met ace of spades van Motorhead te openen,maar om dan vervolgens het publiek in het duits aan te blijven spreken zakt mijn broek van af!! Godverdomme stelletje kutmoffen je bent hier godverdomme te gast dus spreek Nederlands of als je dat niet beheerst Engels zoals Tankard die ook duits zijn!!
Action in DC miet meer gezien want die zie ik liever in een kleine club.Bij het teruglopen naar de FC Twente bolide kwamen we tot mijn stomme verbazing nog enkele fanatieke christenhonden tegen op het fietspad die in discussie waren met een aantal festivalgangers! Dat jullie mogen branden in de hel stelletje sektefiguren!!!! Elsrock rules!!!!Volgend jaar weer!!!Hell Yeah!!!!! Lift weights for Satan!!!!666kg
Gepost door: casualtiesmilou Gepost: 31-08-09 12:45:22
Jaaa was echt super vet!
Alleen heeft een of andere kankerkop mn mobiel gejat...
Gepost door: speedmetalpunk Gepost: 31-08-09 18:17:08
Fuck Nederlands praten Sodom is op zijn best in het Duits. Ausgebombt Godverdomme. En zo ver van de grens zaten we niet. Een Tolles Party zoals onze vriend Onkel Tom het zou zeggen.
Gepost door: lowriderskin Gepost: 31-08-09 21:06:41
Milou echt lullig voor jou dat je phone is gegapt daar! The waste in Antwerpen word een gekkenhuis,je weet toch hoe wild die belgen zijn he??
Gepost door: lowriderskin Gepost: 31-08-09 21:12:37
Volgens mij hebben we hier te maken met een duitslandfan in het algemeen en een sodom fan in het bijzonder????Woeaaaaaahahaha!!!Wel eens bij een concert geweest van Bohse Onkelz in uiteraard Duitsland????Misschien ook iets voor jou??Oh nee kut kan niet meer ,nou dan maar bij de reunieshows wanneer die komen wah kjel?



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact