Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Inno buiten all for nothing en meer
zaterdag, 19-09-2009 19.30
Innocent, Hengelo
GRATISCH
Informatie Bands (3) Wie gingen er (9) Recensies (3)

Recensies door leden

Gepost door: punkoltje Gepost: 21-09-09 00:19:23
puik
Gepost door: lowriderskin Gepost: 21-09-09 10:14:20
Kermis in de stad, dronken mensen op straat, muziek bij Inno!Veel bekenden weer gezien ,gesproken,mee gedronken,ruzie mee gemaakt en weer goedgemaakt.Striking Justice uut Hengelo is niet onaardig. Volgende band To The Test is de muziek nix bijzonders, maar ben wel onder de indruk van die kleine meid met de mic.Wat een brute strot zeg!!!
All For Nothing uit Rotjeknor heeft veel bijgeleerd das duidelijk,Spelen goed door en superstrak!!!Weinig gelul tussendoor alleen die verschrikkelijke zang van die meid! Volgens mij kunnen ze beter die meid eruit gooien en die andere van To The Test inlijven,dan zo het echt een KILLER band zijn!!
+sfeer en kleinschaligheid
+veeeeel meiden
-Veeeel meiden die eruit zien alsof ze anorexia hebben
-de acidtechnoturbospeed disco twidl na het concert!! Als je terugkomt uit de Nul en de kermis zie dat er een heel ander publiek bezit heeft genomen van Inno,namelijk die van de trendy cokesnuivers!!Ik had medelijden met alle Inno vrijwilligers de rock'n'roll mensen die er nog steeds waren en deze k*nkermuziek moeten aanhoren origineel waar!!!Die harde muziek geeft mij een goed gevoel ,die kut oppervlakkige lege dance muziek daar word ik pas fokking aggro van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gepost door: kikiscroap Gepost: 22-09-09 16:23:59
hardd



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact