Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Eye of judgment + defeat lies ahead + Sand Creek Massacre
zaterdag, 23-01-2010 20:30
Het Podium, Hoogeveen
http://www.anticorpos.nl
Informatie Bands (0) Wie gingen er (4) Recensies (1)
Eye of Judgment is een grote naam in de Straight Edge / hardcore scene in Nederland. Na twee keer de VS te hebben getoerd en meerdere keer Europa, is deze band een voorbeeld voor veel bands binnen dit genre. Deze dierenvrienden staan 100% achter hun idealen en zetten elke keer een strak en stevige show neer, in April houden ze er mee op (jammer genoeg wel), en is dus een van de laatste optredens dat men de kans heeft om hun live te zien spelen. Mis het niet…

Defeat lies ahead is een brute explosieve band uit Rotterdam. Met verschillende invloeden zoals hardcore, metalcore ,grindcore en deathmetal heeft de band al verschillende zalen afgebroken met hun harde agressieve live set. De muziek kan als explosief, snel , rauw en extreem worden beschreven met hier en daar beatdowns en groovende stukken. De band bestaat sinds September 2007 en timmert hard aan de weg om een naam te vestigen binnen de metal scene. In juni 2009 heeft de band hun eerste 4 nummerige demo gereleased genaamd ‘’ Self Preservation’’. Ondanks de release is de band alweer druk bezig met hun aankomende MCD.

Sand Creek Massacre bestaat sinds 2006 en speelt Not-D-Beat gemixed met Hardcore en Crust. Ze hebben al meer dan 100 shows gespeeld, zowel in Nederland als in veel andere landen.

www.myspace.com/eyeofjudgement

www.myspace.com/defeatliesahead

www.myspace.com/sandcreekmassacre


zaal open: 20:30 uur
aanvang: 21:00 uur
entree: € 5




© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact