concertagenda
Paramore
dinsdag, 08-12-2009 19:00
013, Tilburg
Uitverkocht
http://www.013.nl

Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (0)
Paramore is opgericht in 2004 door de vrienden Josh Farro, Zac Farro, Jeremy Davis en Hayley Williams. De band is vooral bekend als een energieke poppunk/indieband. Tijdens de Vans Warped Tour werden ze ontdekt door John Janick, CEO van platenlabel Fueled by Ramen. Hij besloot ze een contract aan te bieden bij zijn label. Tot op heden heeft de band daar twee albums uitgebracht: All We Know Is Falling en Riot!. Met name het tweede album was een groot succes. Riot! is bekend door de nummers Misery Business, Crushcrushcrush en That's What You Get. Het is wereldwijd ruim een miljoen keer verkocht. Misery Business werd gebruikt in het ritmische spel Guitar Hero: World Tour en in het videospel Saints Row 2. Sinds 2009 is Taylor York officieel lid van de band. In dat jaar nam de band een nieuw album op; Brand New Eyes. Deze komt op 29 september 2009 uit en wordt voorgelopen door de single Ignorance.

Paper Route is een Amerikaanse indieband uit Nashville, Tennessee. De band is vier jaar geleden geformeerd. Het viertal tourde vorig jaar ook al met Paramore en nu zijn ze weer van de partij! In april kwam het album op Universal uit in Amerika en bereikte de dertiende plek in de Billboard Heatseekers chart.

De supercatchy poppunknummers van het Britse You Me At Six blijven maar in je hoofd rondspoken. Terecht dus dat deze jonge honden in 2009 op Pinkpop staat en alle grote Europese festivals evenals de Vans Warped Tour in de VS aandoet.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew