Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Benefiet Help Dennis! met: Dead Subverts [uk] + War Coma [uk] + Alles Kapot [ita] + Braindead [de]
woensdag, 30-12-2009 Deur open 20:00 Aanvang bands: 20:30
Kraakkroeg de Dolle Tol, Den Bosch
5 euro
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (0)
In maart 2005 vond de ontruiming van de Stoofstraat plaats. De panden die al jarenlang waren gekraakt moesten wijken voor langdurige leegstand en luxe appartementen. De bewoners gingen dan ook niet vrijwillig weg en bleven zitten.
De arrestanten werden erg zwaar veroordeeld, enkele kregen een maand celstraf (die hadden ze al in voorarrest uitgezeten). Daarnaast werd een schadevergoeding van ruim 10.000 euro opgelegd (dit bedrag is inmiddels betaald)

Een van de arrestanten besloot in hoger beroep te gaan maar door miscommunicatie was bij hem niet duidelijk dat/wanneer dit zou plaats vinden. Hij werd hierdoor bij verstek veroordeeld tot alle gevorderde bedragen (ruim 30.000 euro).

Aangezien hij dit simpelweg niet heeft en dus ook niet zomaar kan betalen is hij nu in gijzeling genomen. Hij moet nu 9 maanden zitten en zou daarnaast ook de 30.000 euro moeten betalen.

Om toch iets van dat bedrag bij elkaar te krijgen spelen vanavond vier band in de Dolle Tol, te weten: Dead Subverts en War Coma uit de UK, Alles Kapot uit NL / Italië en Braindead uit NL / Duitsland



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact