Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Business + Discipline + Discharger
vrijdag, 22-01-2010 20.00
De Kelder, Amersfoort
15,-
Informatie Bands (3) Wie gingen er (27) Recensies (6)
The Business (UK)
Noem het Oi! of straatpunk of rock, The Business valt onder allemaal. Deze vier ‘lads’ vonden elkaar in een pub en hier kwam de briljante beukband The Business uit. De mannen hebben al een lange carriere achter de rug met veel releases. Ook is dit niet het eerste optreden in De Kelder. Verwacht veel energie, bier en een wild optreden.

Discipline (NL)
Discipline is een straatpunkband uit Eindhoven. Deze mannen zijn misschien iets gekalmeerd in de afgelopen jaren maar spelen nog steeds met veel energie. In de beginjaren 90 begon de band onder een andere naam en speelden ze vooral hardcore. Ze begonnen met het combineren van oi! punk en hardcore en daar was Discipline. Discipline tourde mee in de eerste Eastpak Resistance Tour en stond onder andere in het voorprogramma van de Dropkick Murphy’s, AF en Hatebreed. Een band die zijn positie in de top van de Europese straatrock ruim verdient heeft.

Discharger (NL)
Nederlandse band Discharger maakt melodieuze streetrock met strijdlustige teksten. Zanger Tim haalt zijn inspiratie uit het dagelijks leven en schrijft teksten die straight to the point zijn. Derde harde punkband van de avond.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact