concertagenda
Mosh meeting 2010
zondag, 21-03-2010 13:30
Erato, Roosendaal
16,50
http://www.moshmeeting.com

Informatie Bands (7) Wie gingen er (10) Recensies (4)

Recensies door leden

Gepost door: kleinkutpunkertje Gepost: 22-03-10 01:12:45
louw feesie
goeie sfeer
vette bands!
Gepost door: lowriderskin Gepost: 22-03-10 13:41:17
Mocht gratis naar binnen daar in Roosendaal.Wat een mooie zaaltjes voor zoiets.Als ik volgend jaar nog in Brabant woon en de line up is iets afwisselender ,ga ik weer.
De hoogtepunten waren de eerste band in het cafe SEITA
4 Brazilianen uit amsterdam speelden een goede mix van Sepultura(hoe kan het ook anders?)en Merauder.Gaaf om te zien gelijk een wilde pit en gezellige sfeer hier in het cafe.Voor de rest erg veel kutbands her en der.Zelfs The Setup deed me nix ,iets wat ik niet had verwacht.
De Slayer coverband in het cafe was erg goed strak in de snelle nummers, maar wel te langzaam in de midtempo nummers.Wederom een wilde vriendelijke pit met veel crowdsurfers,er was gewoon zo'n ouderwets nostalgisch deja vu gevoel,erg gezellig!
Toen naar de overkant voor No Turning Back
Er was van tevoren gezegd dat men de zaal ging slopen,nou dat veel wel mee! Mensen waren of te moe ,of ze hadden er geen zin in?Ik heb geen mosh gezien,toch jammer dat niet alle metals de weg waren overgestoken om te komen kijken hier.De show van NTB was wel goed,alleen moeten ze wat korter of helemaal niet rusten tussen de songs,dat haalt telkens de vaart uit het optreden.Hierna naar huis geknald.Leuk festival!!
+ sfeer in het metalcafe
+kleinschaligheid van dit festival
+mooie kleine zaaltjes
+geluid was oke dus zeker niet slecht
+veel meiden en vrouwen zelfs in de pit!
-skarhead als headliner
-spekgladde vloer bij NTB
-stinkerds her en der
Gepost door: nielsdebruijn Gepost: 24-03-10 17:11:48
Was gezellig, TFA en NTB waren het tofst
Gepost door: smokeandchoke Gepost: 27-03-10 13:51:05
GB en NTB waren gataar, rest was echt om te huilen.© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew