Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Hardcore/punk fest zaandam
zaterdag, 06-03-2010 20.00
de Kade, Zaandam
€6
http://kade.nl/agenda/hardcore_festival/
Informatie Bands (4) Wie gingen er (2) Recensies (0)
Het deels Zaanse 21 Gun Salute zal voor weinigen nog een onbekende zijn. Met hun harde en vooral overtuigende hardcore deelden ze het podium o.a. al met grootheden als Terror (USA), Sworn Enemy (USA) en Death Before Dishonor (USA) en reizen ze het hele land af voor shows. Vanavond spelen ze eindelijk weer eens in de thuishaven, iets dat niet vaak voorkomt!

De mannen van Deflectime (FR) komen speciaal voor vanavond vanuit Normandië in Frankrijk naar Zaandam toe om de kleine zaal op zijn kop te zetten met hun beukende metallic hardcore. Vergeet je oordoppen niet, dit is hard..

De melodieuze hardcore/punk van Noyalty zal vele bekend in de oren klinken. De band stond al meerdere keren in de Kade en bewees iedere keer weer dat ze een geweldige show weg kunnen geven. Deze Eindhovenaren komen net uit de studio waar ze hun nieuwste juweeltje opgenomen hebben waar we vanavond zeker wat voorproefjes van zullen krijgen.

Striking Justice was in oktober nog te zien in Café ’t Makerijtje en iedereen die er bij was, weet het: deze band is tot veel in staat. Hun snelle oldschool hardcore wordt afgewisseld met ruggenmerg-splijtende breaks waarbij je mag hopen dat je je dansschoenen aanhebt.

Een goed begin is het halve werk en deze avond wordt dan ook afgetrapt door de Almeerse punklegende Gandhi’s Revenge. Hun agressieve en met alcohol overgoten sound is vastgelegd op hun nieuwe EP “Geen ID” die in januari uitgekomen is!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact