Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Rawk & Roll Monster Ball
zondag, 16-11-2003 Door opens at 14:00
Mezz, Breda
€10;
http://www.mezz.nl
Informatie Bands (4) Wie gingen er (4) Recensies (2)
Gonna have a ball op zondagmiddag in Mezz! Vijf bands komen hun reputatie waar maken en zorgen voor de vetste R&R. The Lucy Dee's Angels dansen daar in hun flitsende pakjes in cheerleaderstyle omheen. Bunker Tattoo uit de St. Annastraat in Breda is aanwezig om geďnteresseerden ter plaatse van een tattoo te voorzien. Bij de stand van Original Tattoo Wear kun je terecht voor allerhande Rawk & Roll kleding en accessoires.

Milwaukee Wildmen + The Riots + 69 charger

De Milwaukee Wildmen spelen zo hun eigen stijl van psychobilly, beinvloed door hun interesse in metal en hardcore. Noem het "new school psychobilly", het is in ieder geval heavy. Ze laten zich al 12 jaar niet in een hokje stoppen met hun compromisloze drive voor rock en speed en zijn 'still going strong'. MWM speelt over de hele wereld, want men krijgt nog niet genoeg van de pompende slapbass, screaming guitar en bonecrushing drumbeat van het energieke trio
http://www.milwaukeewildmen.com

The Riots zijn ontstaan uit liefde voor de vuilste vorm van Rock & Roll. Hard, ranzig en smerig, met pakkende riffs. Denk hierbij aan Motörhead, Status Quo en Zen Guerrilla. De zanger, een vervaarlijk kijkende en charismatische kaalkop, brult teksten als 'Down with the devil' en 'If you're in hell baby, don't give up' met een schrikbarende minachting voor zijn stembanden de zaal in. Rocken tot je ballen eraf knallen.
http://www.the-riots.com

Ook 69 Charger weet van wanten. De live power van deze band is inmiddels bekend in het circuit. Ze staan voor rauwe, low ridin' R&R. Rijd mee op de highway to hell en voel je weer volledig opgeladen.

Gecko Brothers + Fury 161



De Bredase Gecko Brothers blijken een sterke familieband te hebben. De broers zwierven jarenlang afzonderlijk rond over de aardkloot (oa. bij Thundermug, Batmobile, Pleuris en Soulstroker), maar gaan nu al wat jaren mee als band onder de naam van hun moeder (Annabel Gecko). Hun demo's gebruiken ze voornamelijk voor het regelen van optredens, gratis drank en lekker wijven.

Fury 161 presenteert zichzelf onder de noemer "The Mayhem of 60's Albino Gutterpunk!" De vliegende tering. Whatever. Ze overwonnen jarenlang geworstel met hun ware identiteit (en pigmentproblemen) en zijn verworden tot de lokale freakshow. De vier Dons (Don D'r Op, Don Druff, Don de la Tourette en Don Juan Peyote) gaan er in ieder geval voor.


(Door opens at 14:00, Show starts at 15:00)



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact