Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Wet and loud! 2010
zondag, 29-08-2010 12.00
Zwembad 'de Ganzewiel', Raamsdonksveer
Gratis
http://www.wetandloud.nl
Informatie Bands (0) Wie gingen er (3) Recensies (1)
Wet & Loud! Festival 2010 komt er weer aan!

Zwemmen, chillen en naar muziek luisteren. Ook dit jaar presenteert de organisatie van Wet and Loud deze fantastische combinatie op zwembad De Ganzewiel in Raamsdonksveer. Hou het weekend van zaterdag 28 en zondag 29 augustus dus alvast vrij!
Binnenkort maakt Wet and Loud bekend welke namen komende zomer optreden op dit tweedaagse festival. De organisatie is druk bezig om ook dit jaar een combinatie te vinden van verrassend, ongekend creatief muziektalent en bekende namen uit de omgeving. Ook Duckie kan niet wachten totdat het programma bekend is.
Zo verraste Mark Foggol vorig jaar vriend en vijand zaterdagavond met hun muzikale vaardigheden en draaide de Veerse Dj Willem de favoriete plaatjes van het publiek. De topdag was zondags. WC Experience, Neerlands beste dialectband, maakte met hun bekende rock ’n loll muziek een feest van een fantastische zondagmiddag. Ook andere plaatselijke bekendheden waren van de partij. Andy Marcelissen presenteerde het programma, Trio Vis zong enkele plaatselijke klassiekers en De Fik Erin vermaakte het publiek met covers van Rowwen Hèze, Guus Meeuwis en BZB. De organisatie van Wet and Loud wil hen nogmaals bedanken voor hun fantastische inzet!



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact