Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Dillinger escape plan + support
dinsdag, 15-06-2010 aanvang 20.30u
Dynamo, Eindhoven
vvk 17,50 euro
http://www.dynamo-eindhoven.nl/concert/551/dillinger-escape-plan-support
Informatie Bands (0) Wie gingen er (2) Recensies (0)
Gooi Mathcore, Grindcore, Jazz, Posthardcore en Metal in een zeer agressieve blender en je krijgt The Dillinger Escape Plan. Als er 1 band is geweest de afgelopen 10 jaar die de metalwereld op zijn kop heeft gezet dan is het DEP wel, hun ultra intense, woeste en lompe shows zijn ervoor om nooit meer te vergeten. De Amerikanen zijn gestart bij het label Relapse en dan weet je dat dit iets aparts ging worden, DEP heeft laten zien dat ze met hun vernieuwende stijl, dat metal veel meer is dan de zoveelste chugga chugga riffs en vierkwartsmaten. DEP heeft de afgelopen jaren, een paar geweldige platen uitgegeven oa "Miss Machine", een plaat die in 2004 terecht in heel veel jaarlijstjes voorbij kwam en DEP een doorbrak voorzag. De band speelde met grootheden als Mr.Bungle (Mike Patton/Faith No More) en ging op tour met System Of A Down, waarbij alle SOAD fans met een open bek naar de support act stonden te kijken, en menig maal SOAD eruit speelde.

Nog steeds is DEP baanbrekend en staan erom bekend dat de shows die ze doen nog steeds 100% zijn. De energie is er nog altijd wat ook terug te horen is op hun nieuwe plaat "Option Paralysis" die in maart uitkomt. Kortom een band die je moet meemaken, zeker in de lompste concertzaal van NL, juist Dynamo.

Supports:
Fehler: De leden van Fehler komen uit Den Bosch en Utrecht, en brengen een combinatie van Metal, Hardcore en Sludge. Denk hierbij aan Crowbar, Entombed en Torche.
www.myspace.com/wearefehler

The Darkest Red: Een metalband uit Waalwijk, met exleden uit oa Blind Sight. De band kun je plaatsen tussen grootheden als Morning Again, Heaven Shall Burn en The Black Dahlia Murder. De band een kort geleden de cd "'Destroy & rebuild" uitgegeven.
www.myspace.com/thedarkestredofficial

Kaartverkoop is inmiddels van start.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact