concertagenda
No turning back
donderdag, 06-01-2011 18:30u
013, Tilburg
€10,00+serv.
http://www.013.nl/event/3465_no_turning_back

Informatie Bands (3) Wie gingen er (6) Recensies (4)
LocatieKleine Zaal
Zaal open18:30 uur
Aanvang19:30 uur
Tickets€ 10,00 EX. SERV. KOSTEN
VerkoopSTART 13-11-2010

No Turning Back kan met recht de grootste Europese hardcore band ooit worden genoemd. Wereldwijd veranderen zalen in een mum van tijd in kolkende moshpits en een zee van stagedives. Met regelmaat wordt de band zelf overstemd door enthousiast meezingend publiek. Deze ultra-energieke live shows hebben No Turning Back over heel de wereld een unieke reputatie bezorgd. Hoogtepunt in de carrière van NTB is de Stronger World Tour. Op deze tour werd binnen een jaar tijd meer dan vijftig (50!!) landen aangedaan en heeft de band gespeeld op elk continent van de planeet (behalve Antarctica). Sinds de oprichting in 1997 heeft No Turning Back wereldwijd meer dan 25000 exemplaren verkocht van haar eerste vijf albums. Met de release van het zesde album Take Control laat de band zien dat ze klaar is voor het volgende hoofdstuk in haar 14-jarig bestaan. No Turning Back is nog maar net begonnen. No Turning Back is niet meer weg te denken uit de wereldwijde hardcore scene. No Turning Back schrijft, zeker als Nederlandse band, absoluut geschiedenis.

Anderhalf jaar geleden kwamen de vier jongens van Haribo Macht Kinder Froh uit het niets met hun mix van dance, trance en metalcore. Deze succesvolle formule bracht de band op tour in het voorprogramma van o.a. Enter Shikari, A Day To Remember, Breathe Carolina en Asking Alexandria. Nu is de band op tour ter promotie van hun eerste CD “Where Is The Afterparty?”. Dansen!

As Enemies Arise is een van de hardst werkende metalcore bands van Nederland. Hierdoor heeft de band al door heel Nederland gespeeld en verschillende Europese tours gedaan. Met de eerste full length CD "Chapters" heeft As Enemies Arise hun nieuwste wapenfeit, een band met veel potentie om goed in de gaten te houden!© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew