concertagenda
THE ADICTS | DISTURBANCE | FINALE CHAMPIONSLEAGUE
zaterdag, 28-05-2011 20:00
Iduna, Drachten
14 euro
http://iduna.nu/#the-adicts

Informatie Bands (2) Wie gingen er (30) Recensies (2)


zaterdag 28 maart | start 20:00 | 14,- vvk / 16,- deur

The Adicts zijn een Engelse punkband afkomstig uit Ipswich. Ze waren een van de meest populaire punkrock bands in de jaren '80.

The Adicts startte als Afterbirth & The Pinz in eind 1975, maar kort daarop werd de naam veranderd naar The Adicts. De groep werd bekend door hun A Clockwork Orange-imago en onderscheidde zich met hun melodische, uptempo muziek en lyrics van de andere punk bands. In de jaren '80 werd de bandnaam tijdelijk veranderd naar Fun Adicts en ADX.

De muziek van The Adicts heeft catchy melodieŽn en lyrics en vaak worden er extra instrumenten en soundclips gebruikt. Zoals een kindermolen, bij het nummer "How Sad", viool gespeeld door Dirick Cook in "Joker in the Pack", en gongs en keyboard percussie door Anthony Boyd in "Chinese Takeaway".

Een show van The Adicts is een echte belevenis die je niet mag missen! Na Stiff Litlle Fingers, Exploited, GBH en Cockney Rejects is dit misschien wel de meest legendarische punkband die we in Iduna hebben gehad.

Support:
- Disturbance

Daarnaast zal de finale van de champions league live op groot scherm vertoond worden!© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew