Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The derellas + disturbance + suicidal taxi
zaterdag, 19-02-2011 20:30
't Beest, Goes
€8,-
http://www.tbeest.nl
Informatie Bands (3) Wie gingen er (4) Recensies (0)
Uit de as van The Vibrators en The Glory Strummers formeerden Robbie en Timmy The DeRellas. Volgens eigen zeggen om '77's punkrock terug te brengen, en als dat gezegd wordt door gasten die er in die tijd zelf bij waren, valt daar weinig tegenin te brengen. Omschreven als 'reprobate rock n roll with the amphetamine snarl of The Damned' komen deze 'tequila fueled sleazemeisters' je misschien bekend voor van een Tempo Team reclame van een jaar geleden. Je weet wel, die waar dat bandje een getrashte hotelkamer keurig netjes weer oplevert!

Iets jeugdiger zijn de heren van Disturbance. Men stond hier een jaar of 5 geleden al eens, speelde sindsdien zelfs in China, gingen uit elkaar, regroepeerden, en staan nu gewoon zomaar weer in 't Beest te punken. Disturbance optredens zijn bepaald niet elke week te zien, waar dan ook, dus probeer ze niet te missen vanavond!

Jane van het voortreffelijk genaamde Cuntfidence verzamelde op dronken advies van Charlie Harper een band om zich heen die ze Suicidal Taxi noemde. 50% oestrogeen, 50% testosteron, en punk as fuck!

deur open 20:30, eerste band 21:00



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact