concertagenda
Good Riddance + Supports
woensdag, 24-03-2004 21.00
Melkweg, Amsterdam
12,00 + memb
http://www.good-riddance.com

Bands (1) Wie gingen er (62) Recensies (13)

Recensies door leden

Gepost door: fetcher Gepost: 25-03-04 10:12:56
Heartfel: Was ok maar miste flink wat energie! Technisch wel goed aan te horen.

None More Black: Project band met de drummer van Good Riddance?
Was strak, zanger communiceerde 0% met het publiek en ik kon er niet tegen dat hij zijn stem aan het verkrachten was (echt schreeuwen totdat het overslaat), technisch super!

Good Riddance: Super, de krakers waren present, het t-shirt van de drummer ging uit omdat hij fijn nog 3 kwartier kon doorrammen na band 2 Ging hard

Heb me vermaakt, was het ritje zeker waard
Gepost door: duvel Gepost: 25-03-04 10:17:21
Goden zijn het, lkkre show.. jmmr genoeg geen cover van KD of KYI ..maar ja je kan nie alles hebben...

oohja GR was ook wel te doen ;)
Gepost door: blerk Gepost: 25-03-04 12:57:09
Was weer een mooi brekconcertje. Eindelijk ook weer eens een enigszins fatsoenlijk voorprogramma in de Melkweg. En het allermooiste is dat ik de trein nog heb kunnen halen en dat ik het hele concert heb af kunnen zien. Good Riddance zelf was ook weer eens geweldig. Veel oude nummers gespeeld en het geluid was ook strak. Hulde!
Gepost door: flummox Gepost: 25-03-04 16:14:21
Vette show... hoewel ik de sfeer inde melkweg niet optimaal vond... was het heel gezellig...
None more black was goed... maar niet helemaal mijn muziek
en good riddance speelde leuk...
jammer van de gitarist en de drummer... die op cd een stuk beter lijken te spelen...
MAAR toch was het een show die ik niet had willen missen
Gepost door: wokkel Gepost: 25-03-04 17:18:24
Dat eerste bandje vond ik suf. Het was leuk dat die zanger enthousiast was, hij had er echt zin in. Maar dat nam niet weg dat hun muziek sukte. Too bad Fred. None more the black werd volgens mij door veel mensen gewaardeerd. Ik vond die zanger echter irritant zingen. Met zn strotje op slot geforceerd schor & schel schreeuwen/zingen, mwa... De muziek was ook niet altijd je van het. Ik ben dan ook even wat gaan drinken in het cafe. Dat zorge ervoor dat ik te laat was voor het begin van Good Riddance. Ik had het eerste nummer gemist en viel midden in Heresy, Hypocrisy and Revenge. Vet nummer!! Ze speelden koel & het was ook een koel concert. Wel jammer dat ze zo kort speelden. Misschien dat ik nu wat negatief ben omdat de vorige keer zo ontzettend vet was. Misschien ook omdat het voorprogram dit keer gewoon sukte.
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 26-03-04 01:01:44
allereerst Heartfelt alleen de laatste paar liedjes gehoord maar niet echt mijn muziek

daarna None More Black hadden wel een paar leuke stukjes maar niet echt super...

Daarna dus Good Riddance........... speelde wel erg goed maar een beetje op de automatische toer....

Maar de show was wel goed al met al wel een goede avond gehad....

(moet de volgende keer wel wat meer slapen viel in het begin een paar keer bijna om van de vermoeidheid........gelukkig ging het bij GR wel weg maar is niet handig)
Gepost door: zusjevanmygyl Gepost: 26-03-04 09:37:18
nou good riddance......ik had er meer van verwacht....t eerste bandje heb ik nie gezien...de 2e was wel aardig....en toen good riddance....irritant publiek...vervelende sfeer en ze speelden veel te kort....
tot overmaat van ramp hadden we de laatste trein ook nog gemist...waardoor we in utrecht hebben overnacht...en toen ik weer in zwolle aankwam...hadden die basterds van n gemeente mun fiets ook nog weggehaald omdat ie niet in n standaard stond.....
naja....ik vond t iniedergeval tegen vallen,maar je hebt wat te doen op woensdag...
Gepost door: essork Gepost: 26-03-04 09:47:57
good riddance in de melkweg dus weer een reden om naar amsterdam te gaan. Als eerste heartfelt, sommige nummers best oke alleen die zanger zat constant heen weer te lopen van links naar rechts en weer terug. daarna none more black waar ik opzich ook niet zoveel om gaf, omdat het op een gegeven moment erg eentonig werd. Daarna uiteraard good riddance waar ik voor kwam en wat opzich wel ontzettend bruut was. Veel oud spul gespeeld dus dat klonk wel weer oke. Alleen af en toe wel schijt irritante mensen bij die pit daar. vergeleken met de vorige keer in sneek vond ik ze denk ik sneek wel beter.
Gepost door: rocknroel Gepost: 26-03-04 14:26:35
vond GD niet zo cool.. had meer van verwacht. beetje suf voor een "hardcore" show. No More Black en de mooie dames was dan het enige pluspunt die avond.
Gepost door: leonie Gepost: 26-03-04 15:04:32
Ja was leuk
Gepost door: fidget Gepost: 26-03-04 19:50:10
Eers None more black een leuk bandje, beetje Rockie maar ok. De drummer vond ik zwaar heersen, deze reus drumde een leuk potje mee.
Maarja om via de drummer maar een bruggetje te maken die van GR was niet zo.... het zelfde voor de gitarist. Ik had meer verwacht van de beste mannen (CD klinkt toch rete strak!) Al met al best leuk, maar een beetje jammer
Gepost door: eltente Gepost: 26-03-04 21:30:31
Het enige positieve aan de eerste band was dat de drummer een shirt van ALL aan had. Die zanger was verschrikkelijk irritant.
None more black vond ik heel cool. Strakke show, goede nummers...goede band.
Good Riddance was heel cool. Misschien beetje kort, maar wel erg vet. En dood aan de gene die mn lagwagon petje heeft gekaapt. Kankerjong!
Gepost door: cassidy Gepost: 27-03-04 15:24:55
het eerste voorprogramma was wat minder maar none more black was echt heeeeeel koel en good riddance was ook heeeeeeeel vet© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew