Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Reflections records tour
zaterdag, 19-03-2011 19u30
JH Tydeeh, Mol
Leden 8 Niet-leden 9 EUR
http://www.breakoutshows.be
Informatie Bands (4) Wie gingen er (1) Recensies (1)

Recensies door leden

Gepost door: lowriderskin Gepost: 21-03-11 10:02:12
Tydeeh Mol leuke tent, niet te groot. Bij aankomst vanuit Nederland was er nog bijna niemand, maar gelukkig veranderde dit snel.Uiteindelijk was het vol,maar niet stampvol zoals met de True colors/Rise and Fall shows daar!Enfin 5 bandjes uit de reflections records stal.
1 Vlaamse band ,2 uit Nederland,1 uit Engeland en 1 uit Duitsland,mooie internationale line up.
Midnight Souls opende en deed dat niet slecht, maar hun stijl is gewoon niet mijn ding.Voor een vlaamse band kregen ze trouwens weinig respons, meestal gaan de locals hier wel helemaal los op hun "eigen"bands.Erg introvert en zwaar op de hand allemaal, weinig spelvreugde straalde ervanaf,maar goed het was niet verkeerd.
New Morality vond ik echt slecht deze keer,heb ze al vaak gezien en vond ze elke keer beter en strakker worden,maar deze keer was echt ongeinspireerd en slecht.Jammer.
Deal With It kwam ik voor samen met NTB, maar ik vond het een beetje tegen vallen qua explosieviteit.Had er meer van verwacht en die veerschrikkelijke LOA covers mogen ze wat mij betreft achterwege laten.Gadverdamme! Als ze dan al het nodig vinden om een cover te doen, dan liever een van Cro-Mags of Leeway dat past beter bij ze.
Ritual uit Duitsland niet gezien stond achter te lullen bij de merch,maar wat ik ervan gehoord heb vind ik het gewoon een kopie van The Hope Conspiracy.
No Turning Back met afstand en gemak DE band van de avond.Het publiek ging helemaal los vooraan en zo hoort het ook.Zat lekker helemaal achteraan op de bar zo kon ik alles goed zien.Stem van MartijnNTB klonk lekker schel en rauw,speelden goed strak, veel groove en met het gaspedaal flink ingedrukt! Heb weer genoten thanx.
+ Publiek in Vlaanderen is cool en ook heel jong er lopen ook kleine kinderen rond op shows.Jong geleerd is oud gedaan!
+ Primus bier =lekker
+ Vlaamse stuk achter de bar bij Tydeeh Godsamme wanne knoepert en wanne mooie dame!! Een feest voor mijn ogen!
- Eigenlijk maar 1 echt goede band gezien
-Geluid kon beter.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact