Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
MIDNIGHT MENACE (releaseshow), TENEMENT KIDS + THE TIGERLOVEMACHINE!
vrijdag, 24-06-2011 20:30 - 00.00
Hedon, Zwolle
GRATIS!!!!
http://www.hedon-zwolle.nl
Informatie Bands (2) Wie gingen er (5) Recensies (0)
n het kader van “Hedon Presents” brengen we je drie acts op één avond waarvan we het liefst van de daken schreeuwen dat je ze moet gaan zien! Vrijdag 3 juni geven Midnight Menace (release show), Tenement Kids en Tiger Love Machine acte de présence.

Midnight Menace
Hun debuut EP 'Fences' (2008) werd positief ontvangen door de media (o.a. aardschok en OOR). Punkrock riffs en catchy melodieën in combinatie met de krachtige vocalen van zangeres Heleen zorgen voor een overtuigende eigen sound. Inmiddels zijn de opnames voor de gloednieuwe plaat The Static State afgerond en klaar om omgezet te worden in een knallende live-set. Vanavond de officiële releaseshow!

Tenement Kids
Het in het najaar van 2008 uitgebrachtte debuutalbum We've All Been Down kon rekenen op lovende kritieken. Niet zo gek want de perfect uitgebalanceerde pop/punk nummers, bijgestaan door de rauwe vocalen van Gijs Wilbrink getuigen van een frisse band met potentie. Twee en half jaar later zijn de mannen terug met nieuw materiaal in de bagage, vanavond is het tijd voor de try-out!

Tiger Lovemachine
“No rookies, just born to rock your socks off...”, luidt het credo van deze gloednieuwe cowboypunk-rockformatie. De al ervaren muzikanten Eggie (Love Bite), Rick (Pee Dee), Hans (Staal) en Ido (See my Solution) namen bij de productie het heft in eigen hand en besloten, naast de tracks live op te nemen, zelf garant te staan op voor het masterproces en het artwork.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact