Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Kutschurft + stoma + grind bashers
vrijdag, 27-01-2012 20:00 - 0:30
Iduna, Drachten
5
http://www.facebook.com/#!/poppodiumiduna
Informatie Bands (3) Wie gingen er (2) Recensies (1)

De meest eetlustbedervende band van het Nederlandse taalgebied, KUTSCHURFT, is uit de dood opgestaan.

De beruchte band uit Utrecht, in 1999 opgericht in de TBS kliniek ´Pieter Baan centrum´ ,en in datzelfde jaar ontsnapt, ...richtte van 1999 tot 2007 een ware ravage aan in de vaderlandse metalscene en ver daarbuiten.

Met bizarre, misselijkmakende optredens en albums als ´Medisch Centrum Kutschurft`, `Kut Maar Krachtig´ en `Zolang de voorhuid strekt` voerde men jarenlang strijd met de algemene goede smaak en alles wat betamelijk was.

In 2007 pleegde de band onverwacht collectief zelfmoord. De vier lichamen van Dr. Schurvt, Dr. Zmegma, Dr Ranzz en Dr. Puzroggel lagen sinds die tijd ingevroren voor onderzoek in het laboratorium van de Universiteit Utrecht.

Op 27 oktober 2010 werd tijdens een nachtelijke storm een transformatorhuisje naast de Universiteit Utrecht geraakt door een bliksemflits. Een daaropvolgende stroomuitval hulde de gehele stad urenlang in totale duisternis. De volgende ochtend werd ontdekt dat vier lichamen uit de vriezer van het laboratorium waren verdwenen. Ook zat de riolering in heel Utrecht Zuid Oost verstopt.

Pas een half jaar later heeft de burgemeester van Utrecht op een persconferentie toegegeven dat de vier verdwenen lichamen inderdaad de leden KUTSCHURFT betreffen. Een grote klopjacht door politie en justitie – bewust stil gehouden paniek te voorkomen- heeft niet tot aanhoudingen geleid.

Waar men voor vreesde is werkelijkheid geworden, een nieuw album genaamd "Over Smaak Valt Niet te Fisten" werdt uitgebracht. Met nieuwe nummers als; Bukakke Barbie, Kebab Yum, Smegma niets meer, De Lucht Van Weggeweest en Vocking Worststijl. Een prachtig vervolg op de al lugubere Grind/Death Metal discografie van de band.

Tevens doet het hardnekkige gerucht van een optreden op vrijdag 27 januari 2012 in Iduna te Drachten de ronde. Naast Kutschurft zouden er zelfs nog twee, al dan niet voortvluchtige, bands het podium van Iduna onveilig komen maken. Naar verwachting zal een van deze twee de uit massamoordenaars bestaande band STOMA zijn. Vanuit het bloedorstige Heerenveen blaast Stoma haar lugubere boodschap de wereld in. Harder dan steen, bloederiger dan je moeders periode en sneller dan de natste diaree weet deze band een spoor van vernieling achter zich te laten. In combinatie met Kutschurft een niet aan te ontkomen dodelijke combinatie.

Via via is ons ter ore gekomen dat naast Stoma ook de Zwolse gemeentewerkers de GRINDBASHERS het podium van Iduna zouden komen bevuilen met haar met modder overgoten grindmetal. Al een aantal jaren worden de Bashers verdacht van de bekende Overijsselse schoffelmoorden maar tot op heden is hier nog geen direct bewijs van bevonden. Wees ten allen tijde op uw hoede bij deze band.

Gemeente en politie raden inwoners van Drachten de komende weken zoveel mogelijk binnen te blijven….

Wij houden u op de hoogte!Lees verder



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact