Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
MUTE + Long Way Down + Drunktank
donderdag, 10-05-2012 21.00
Popfront, Zwolle
GRATISCH!
http://www.popfront.nl/voorstelling/413/mute-ca-drunktank-long-way-down
Informatie Bands (3) Wie gingen er (5) Recensies (1)
MUTE (Energieke punkrock uit Canada)

Snel, technisch, energiek en melodisch zijn slechts een paar woorden die de punkrockscene gebruikt worden om de band MUTE te omschrijven. De band staat voor 100% DIY-aanpak om hun muziek onder de aandacht te brengen bij het grotere publiek. Ze hebben inmiddels 4 albums op hun naam staan. Waaronder een nieuw album, genaamd Thunderblast (sept. 2011). Deze albums zijn uitgebracht in Canada, Japan en Europa.

MUTE speelde meer dan 400 shows in Canada, VS en Europa. Ze hebben het podium gedeeld met bands als Bad Religion en Millencolin en hebben getourd met bands als Rise Against en Strung out. Vorig jaar stonden ze op het Belgische Punkrockfestival Groezrock.

Met een nieuw album en een nieuwe videoclip is MUTE een band om rekening mee te houden in de punkrockwereld!

Nieuwste video:
http://www.youtube.com/watch?v=jXZTOPBmIKs&feature=related

https://www.facebook.com/mutepunk

Drunktank (Skatepunk uit Den Haag)
Drunktank brengt je een snelle '90 skatepunk met slechts een vleugje 80's metal. Ze hebben al heel veel optredens en tourtjes op hun naam staan door heel Europa. De band staat garant voor een stevige, energieke show dat is strakker dan een ... Nee, wacht, laten we daar maar niet verder op in gaan……
https://www.facebook.com/pages/Drunktank

Long Way Down (Pop/punkrock uit Groningen)
Energieke gitaarrifs, catchy melodieen en mannelijk vocale hoogstandjes waar je u tegen zegt! De band bestaat sinds 2006 en is opgericht in Groningen. Long Way Down hebben een 7-tal van europese tours op hun naam staan en hebben o.a. met bands als Rise Against en Strung Out op het podium gestaan.De liveshows zijn zeer energiek!
De band heeft net een nieuwe EP uit genaamd ‘Empty Hearts & Get-Well cards’. Een heerlijk schijfje wat je echt in de cd collectie moet hebben!

http://www.longwaydown.nl/



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact