concertagenda
Groezrock 2004
zaterdag, 24-04-2004
Marquee, Meerhout/Gestel
http://www.groezrock.be

Informatie Bands (13) Wie gingen er (114) Recensies (28)

Recensies door leden

Gepost door: lowlander Gepost: 25-04-04 14:28:53
Lekker vroeg van huis weggegaan en we waren er om 9 uur.Toen de tent opgezet(want voor 2,50 p.p. kan je blijven overnachten!) daardoor travoltas gemist,maar die heb ik al genoeg gezien Daarna belvedere is een goed en strak spelend canadees bandje, the almigthy trigger happy is een canadees emo bandje was ook wel goed. De beatsteaks vind ik bagger,dus niet gezien. ten foote pole had ik vorig jaar al gezien. Midtown was wel goed,maar een beetje kort en ze waren nog dronken. Pulley en strung out ook niet gezien, niet mijn smaak. Mad Caddies waren natuurlijk weer geweldig! Madball ook niet gezien,ik hou niet van (happy) hardcore. De heideroosjes blijven wel geinig. Sick of it all en millencolin ook gemist. Dus het was weer gezellig, maar wel veel drukker dan vorig jaar!
Gepost door: dieselboy Gepost: 25-04-04 14:57:21
Zwaar vet.
Sick of it All en Mad Caddies hoogtepunten.
Gepost door: tpunkhok Gepost: 25-04-04 17:28:42
wowww dit was echt super!gewelidige bands! hier valt echt weinig an toe te voegen..het was gewoon zoooo lomp goed..alleen bij millencolin ging het ff mis met het geluid maar dat lag nie an hun....

geweldig..een 10 waard!
Gepost door: flummox Gepost: 25-04-04 19:12:05
Het was me weer een gezellig partijtje...
de bands waren wel aardig... de sfeer geweldig!!!
Volgend jaar sta ik er weer!!
Gepost door: kimhetterroristje Gepost: 25-04-04 19:38:45
Recenties schrijven is niet echt een van mijn talenten ...
GROEZROCK was echt SUPER!
Campin leuk, goede sfeer, bands
Ten foot pole, pulley, belvedere :) leukkkk
Volgend jaar zeker weer!
Gepost door: markerman Gepost: 25-04-04 19:39:19
het was vet..... de heenreis was alleen al een feest (niet dat ik me er ook nog maar iets van herinner)....

de sfeer was vet, de bands waren cool.... en het bier smaakte wederom goed!
minpuntje: ik ben wel een stuk of 13 sokken (de voet) kwijt!
Gepost door: skagnozzi Gepost: 25-04-04 19:49:53
Het was weer een zeer geslaagde groezrock. Lekker weer en goede bands, de beste ingredienten voor n goed festival. Mad caddies, Sick of it all & Pulley waren hoogtepunten, Millencolin en Midtown vielen erg tegen, en ik heb me vreselijk lopen irriteren aan de Heideroosjes.. maar al met al was het weer super dit jaar!
Gepost door: madcaddie Gepost: 25-04-04 20:02:17
GroezRock 2004 was echt helemaal gek!!! Zeker Mad Caddies :P :D
Gepost door: scandal Gepost: 25-04-04 20:38:55
vrijdag avond vertrokken met de auto naar groezrock, en t is best makkelijk te vinden tot dat je er dicht bij bent, dan lijke al die dorpjes(straten met huizen) op elkaar.
maargoed de volgende dag; door een progamma wijziging the beatsteaks gemist, waarom werd dit niet doorgegeven??
dus toen maar naar wat hardcore bands gaan kijken, die best OK waren. zoals Liar, rise and fall
Pulley was zeker een hoogtepunt, lekker dansen,crowden, gallen.(deconstruction weer!!)

madball was helemaal mad ill. Iedereen ging echt los.

Millincolin was echt een teleurstelling. komt misschien ook omdat k alleen 4monkeys en life on a plate heb, maar ze klonken gewoon kut.

verder gewoon een leuk festival, alleen mogen ze misschien het woord sanitair veranderen in 8 dixies.
Gepost door: meur Gepost: 25-04-04 21:49:16
HEt was geweldig. Met de trein reden ik en mijn vrienden naar Geel waar we 4 americanen ontmoeten. Deze vroegen waar wij heen gingen, wij hun uitgelegd en ze zeiden ok, we gaan met jullie mee. In de bus naar Meerhout dronken we pilsjes met deze kerels en praaten wat over muziek toen ik opeens bedacht, wat doen 4 kerels uit california hier in hemelsnaam. Een simpele vraag was dan ook, "Witch band are you guys". Hierom moesten de kerels lachen en wouden eerst ook niks kwijt. Later bleken het de drumme (jordan) van Strung out te zijn, Scott de zanger van pulley, een roady van strung out en een roady van Millencollin.

de gasten gingen met ons mee naar de camping waar ze eerst niet op mochten, maar nadat ze hun backstage kaarten hadden gehaald kwamen ze terug naar ons toe.

Toen ze terug waren zei een maat van mij tegen de zanger van Pulley dat ik een hekel had aan Pulley wat zeker niet waar was, ik vond ze alleen niet zo speciaal op cd. Maar vanaf dat moment was ik de gast die pulley haate, wat ook tijdens het optreden vermeld werd :D

Jordan de drummer van strung out kwam nog meerdere malen ook op de zaterdag terug naar ons op de camping en we mochten zelfs mee backstage waar we de zanger van de Mad Caddies nog zagen. De security vond dit alleen niet zo goed en we moesten snel weer weg.

Njah de optredens enz waren natuurlijk ook geweldig, maar dit was een ervaring om niet te vergeten, en de mannen zelf beweerden het ook nooit meer te zullen vergeten :D

Kwa optredens vond ik persoonlijk erg veel leuk, midtown en belvedere kende ik niet echt en vond ik geweldig, Mad Caddies was natuurlijk ook weer plezant. sick of it all was ook zeer leuk, Millencollin ook, jammer genoeg ging de apperatuur beetje kappot op het einde. en ja natuurlijk waren Strung out en Pulley ook geweldig.
Ten foot pole vond ik geen ruk aan, en de Heideroosjes waren voor de 6e keer toch maar weer geweldig
Gepost door: kase Gepost: 26-04-04 09:11:58
Ja wat moet ik zeggen...het was zeker de moeite waard!!
volgend jaar weer!
Gepost door: pebbles Gepost: 26-04-04 10:29:03
Vrijdagmiddag om 12 uur was ondergetekende veel te vroeg op het campingterrein. Een hoop verspilde tijd later begon het campingfest, waar vooral the Heartaches op mijn waardering konden rekenen.

Volgende dag Groezrock. Aan het einde van de eerste 3 uur stond ik op het punt van woede uit elkaar te knallen. Beatsteaks afgezegd, de eerste bands waren kut, en tot overmaat van ramp mocht je niet terug naar de camping.
Later werdt het beter, vooral in Back to Basics tent (de sXe tent), Champion, Liar en The Promise waren erg goede bands. Maar de allergrootste knaller die er in die tent heeft gestaan is The Bronx. Hoe slecht het ook is, ik heb The Bronx niet afgezien, want ik wilde ook Madball graag zien. Die deden goed hun best, en na een mooi concert ben ik weer naar de sXe-tent gegaan, waar ik oog in oog stond met de meest kansloze band van Groezrock, Stretch Arm Strong, een band die ongeveer alle hardcore-cliches in hun speeches wist te proppen, en hun muziek was ook niet echt iets wat ik niet eerder had gehoord. Matig, erg matig.
Maar dat was vergeten toen ik voor de Headliner van de avond stond. (Millencolin was dus het naprogramma, even voor alle duidelijkheid)

Sick of it All. Hoe lang zal de tijd zijn dat ik ze nooit gezien heb, en wat heb ik al die tijd gemist! Het was zo veel beter dan ik had verwacht, en mijn verwachtingen waren vrij hooggespannen.
Hoogtepunt was uiteraard de Stampede, waar twee menigten vol op elkaar in gingen...

Al met al een erg leuk weekend, ondanks enkele ergernissen.
Gepost door: cassidy Gepost: 26-04-04 11:32:19
ja het was gewoon superkoel! (ook zonder matjes...)
Gepost door: sp0enk Gepost: 26-04-04 11:34:17
madball was GENIAAL! Demonstrating my style!!!

Millencolin zoog best wel harde aars, voor de rest waren vrijwel alle bands echt super.
Gepost door: elmokanvliegen Gepost: 26-04-04 11:52:47
Het was weer veel te leuk!!!
Mad Caddies, TEn Foot Pole, heideroosjes en Sick of it all waren erg vet!!! Jeeeh!!! :D
Gepost door: unagi Gepost: 26-04-04 12:26:12
Groezrock was weer cool !!!!
Gepost door: irman Gepost: 26-04-04 12:33:03
echt zo vet! jammer dat millencolin nogal tegenviel.. na een paar nummers lekker in de auto gaan pitten.. toen naar huis. onderweg ergens gestopt.. 3 uur geslapen :) stretch arm strong was me toch een vette show! voor de middag al katz veel bier gehad OEHOEH! GOGOGO!! zo vet!
Gepost door: punkgirlie Gepost: 26-04-04 14:59:59
was zeker leuk.. alleen geluid stond te hard... kreeg er oorpijn van!! maar ff oordoppies ergens vandaag gevist.. voor de rest was het zeker wel oke!
Gepost door: indyclinable Gepost: 26-04-04 15:47:21
was gaaf. Mad caddies ten foot pole, echt topbands, sfeertje was goed enneuhm..belgen zijn aardig dan die zeikerige nederlanders..
Gepost door: toallmyfriends Gepost: 26-04-04 16:24:45
Ten Foot Pole: 9
Pulley: 10
Strung Out: 8
Mad Caddies: 8
Gepost door: tinus81 Gepost: 26-04-04 17:08:40
Goeie sfeer, leuke(en minder leuke) bands, lekker weer. Kortom: een gemodelijk festival
Gepost door: tonzo Gepost: 26-04-04 18:40:33
dit was weer zo geweldig!! vooral ten foot pole en Pulley! echt weer een dag om nooit te vergeten. en nog mooi weer ook!
Gepost door: punkie Gepost: 26-04-04 19:42:57
echt een ruig festival!!!

mad caddies was het beste van alle band maar de rest was ook gewoon wel goed

alleen midtown was wat minder en was erg kort

en bij millecollin ging er geluid technische iets niet hellemaal goed

maar voor de rest was alles goed geregeld
GEWOON SUPER
Gepost door: koekoek Gepost: 26-04-04 21:52:14
Yoo, t was leuk! En verder heb ik geeen zin om een recensie te schrijven. Later.
Gepost door: renzz Gepost: 26-04-04 21:54:22
/
Gepost door: blerk Gepost: 27-04-04 12:22:51
Groezrock was dus echt dik! Echt allemaal supergoede bands en een fantastische cafetaria (het smulhuis) die dit festival tot een waar feest maakten. Maar deze recensie is niet alleen rozengeur en maneschijn. Het geluid was niet echt optimaal bij veel bands en het stond vaak ook erg hard. Bij Ten Foot Pole en The Mad Caddies was het wel goed, maar bij Sick of it all (wat overigens wel een vet optreden was) en bij Strung Out was het geluid ronduit slecht. Bij Millencolin was niet alleen het geluid slecht, maar vond ik het hele optreden tegenvallen. De zanger zong vals en ze stonden er bij als een stelletje zoutzakken. Geen hoofdact waardig. Daarom verdient het festival een 7,4 en cafetaria het smulhuis een 8,6. Afgerond dus een 8!
Gepost door: toitoi Gepost: 27-04-04 13:51:35
Derde achtereenvolgende groezrock, met beter weer bands en belgen. Leuk volk die belgen, je blijft met ze lachen! De stoofvleessaus over de patat was niet te vreten, maar dat mocht de pret niet drukken. Beetje jammer dat Millencollin zo matig afsloot (mening) maar dat had s o i a daarvoor al ruimschoots goed gemaakt. het blijft gewoon een goed festival...
Gepost door: bruce Gepost: 29-04-04 09:20:30
Jup was een vet weekend..

+ SAS
+ Sick of it All.
+ Madball
+ Sick of it All.
+ Hele B2B tent
+ De Zon
----
- Programma wijzigingen
- Kut bekers (moest er wel aan wennen)© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew