Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
A wilhelm scream (usa) + drunktank
zondag, 05-08-2012 20.00
Supermarkt, Den Haag
VVK 9 / Deur 10
http://www.supermarktdenhaag.nl/event/A-Wilhelm-Scream-USA-Drunktank-NL-Homer-BE-
Informatie Bands (2) Wie gingen er (11) Recensies (2)
Als één band de laatste jaren naam heeft gemaakt in de punk en hardcore scène, dan is het A Wilhelm Scream. Drie succesvolle albums en een EP uitgebracht op NITRO Records, continue op tour over de hele wereld, supporttours door Europa voor o.a. Lagwagon, Rise Against, Anti Flag en Pennywise, meerdere malen te zien geweest op festivals als Groezrock, Pukkelpop en Sziget en zeer geliefd in de scène. A Wilhelm Scream staat garant voor een strakke, energieke live set vol meebrullers.

http://www.myspace.com/awilhelmscream
http://www.awilhelmscream.com/

Het in 2003 in Den Haag gevormde Drunktank maakt een combinatie van melodieuze, snelle, meezingbare 90's skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmoniën uit de 80's metal. Na het uitbrengen van vier EP's werd in mei 2010 het eerste full-lenght album "The Infamous Four" uitgebracht dat werd gemixt en gemasterd door Jochem Jacobs (Textures) @ Split Second Studios.
http://www.myspace.com/drunktank

Homer is één van België's bekendste melodic hardcore bands. De band brengt een verbluffende mix van het energieke en melodieuze van punkrock met de woede van hardcore en een stevige portie rawk'n roll Passie, overgave, energie en een drive om u tegen te zeggen. Met meer dan 450 concerten op de teller (waaronder talloze tours en festivals zoals Groezrock, Ieperfest, Riorock) heeft de band een trouwe en toegewijde fanbase opgebouwd en staan ze bekend om hun zeer innemende liveshows! Homer heeft zojuist hun vijfde album 'the politics of make believe' uitgebracht.
www.myspace.com/homer666

Entree: EUR 9,- VVK / EUR 10,- deur
Tickets: http://www.supermarktdenhaag.nl/event/A-Wilhelm-Scream-USA-Drunktank-NL-Homer-BE-

Deuren open: 19.30
Homer: 20.00-20.40
Drunktank: 21.00-21.40
A Wilhelm Scream: 22.00-23.00

De Supermarkt
Grote Markt 25
2511 BG Den Haag



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact