Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Punk @ bazart
vrijdag, 20-07-2012 21.00
Bazart, Den Haag
3,50
http://bazart.nl/?p=archief&id=170
Informatie Bands (1) Wie gingen er (2) Recensies (0)
Dead Cat Stimpy wil smerige Psycho Garage Rock ’n Roll, dus smerige Psycho Garage Rock ’n Roll zal je krijgen! Deze OneManBand laat zien hoe je ook kunt rocken in je eentje en Boogie/Mosh/Jiven tegelijk. Bewapend met gitaar, strot, kickdrum en een snare brengt hij op eigenzinnige manier een muur van herrie waar je u tegen zegt. Geen excuus om weg te blijven, Delft heeft nu ook zijn eigen OneManBand!

Dissidence Radio is een Franse Hardcore/Punk band. Invloeden komen van bands als Bad Religion, Good Riddance, Rise Against, Pennywise, Champion, Anti-Flag etc. Zeker de moeite waard om te komen kijken!

Friday Night’s Murder is een Horror Punk band, recent uit de dood ontwaakt vanuit een naamloos graf in Amsterdam. Dit 4-koppige monster timmert net zo hard aan de muzikale weg als dat zij aan doodskisten timmert om in een moordend tempo de zalen van Nederland, Europa en uiteindelijk de hele wereld met charme, angst en een flinke dosis punk met bloed te veroveren. Precies zoals de zombie apocalypse inderdaad, goed gezien. Dus kinderen en volwassenen, houdt je teddybeer nog maar even stevig vast, want voordat je het weet, is het weer… je raad het al, Friday Night.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact