concertagenda
The Offspring
vrijdag, 19-03-2004 20.00
Heineken Music Hall, Amsterdam
29,-
http://www.mojo.nl

Informatie Bands (1) Wie gingen er (47) Recensies (13)

Recensies door leden

Gepost door: dropkickmurphy2 Gepost: 20-03-04 14:14:22
T eerste bandje had ik maar half gezien, er was ook niet veel aan. Het 2e bandje was wel grappig, maakte wel leuke muziek. Maar The Offspring was GEWELDIG!! De pit was ook leuk! Kortom een goeie avond!
Gepost door: renzz Gepost: 20-03-04 14:46:11
/
Gepost door: stefan Gepost: 20-03-04 15:19:58
Ik kwam om 8 uur binnen en toen waren de Horrorpops al begonnen. Geweldig band, jammer dat ik maar een kort stukje heb gezien.
Daarna Janes Detd en dat was niet zo best. Muziek is erg standaard, klinkt te bekend en dus hou ik er niet van. Maar het ergste was dat het vooral vaak niet strak was. Ik had goede verhalen van die band gehoord maar dat viel dus nogal tegen.
Offspring had ik al diverse malen gezien, maar dit was zeker 1 van de betere optredens. Met name die nieuwe drummer, die stukken strakker is dan de vorige is een hele vooruitgang. Set was wel wat voorspelbaar qua keuze van nummers maar dat vond ik niet zo erg. jammer dat ze niks van hun eerste 2 albums speelden mnaar al met al een goed optreden.
Gepost door: neppunker Gepost: 20-03-04 15:34:51
Het was heeeeeeeeeel erg vet. Meer heb ik er niet over te zeggen.
Gepost door: lonneker Gepost: 20-03-04 17:14:07
- horrorpops begonnen te vroeg
+ ze speelden wel kicken
+janez detd was leuk
- we zijn geen voetbalfanaten
- sex pistols cd draaien en ook nog eens op repeat all
- en dat drie kwartier lang
+ offspring: bekende nummers, goed gespeeld
+ geweldige drummer!!
++ toegift
Gepost door: torabora Gepost: 20-03-04 17:25:35
Was geweldig allemaal echt super gewoon!!! Stond helemaal vooraan heb super mooie fotos.. Alleen jammer van dat irritante publiek dat ze niet doorhebben dat we niet door het hek heen kunnen...Dus helemaal geplet, bijna flauwgevallen moest even naar de EHBO daarna kon ik eer genieten! Was een vermoeienden meer leuke dag!!
Gepost door: gurt Gepost: 21-03-04 22:17:09
wat een heerlijke avond, ik kon jammer genoeg niet van het bier genieten (volgende dag vroeg op voor een begravenis)
leuk om te zien dat voor veel van de bezoekers het een van hun eerste concerten was..
de horrorpops speelde vet, maar wordt een beetje goedkoop verkocht door door die achtergrond danswijfe maar daar door waar ze niet minder goed,

tijdens de change over werd de cd van de sexpistols op repeat gezet (viel me een beetje tegen dat ze niet de moeite hebben genomen om een dj of verzamel cd te regelen)

janez detz viel tegen geen orginele sound (lijkt op blink),

en the offspring.... super! ze hebben heerlijk gespeeld en de toegift was super..
Gepost door: erikbijna20 Gepost: 21-03-04 22:40:23
Helemaal totaal niet van plan om naar de offspring te gaan, kwam alleen even langs om mn vriendinnetje af te zetten bij de HMH. Kaartje gehad van de samsonic fotograaf, maakte mn hele avond goed!! het hele voorprogramma totaal gemis maar offspring was VET!! Interactie met het publiek is voor mij altijd een groot pluspunt en dat kan wel beter, veel vette nrs veel jeugherrineringen!! VETTE AVOND!
Gepost door: lordofthedragons Gepost: 22-03-04 00:50:39
allereerst waren de Horrorpops aan de beurt speelde wel goed maar kwam door de onbekendheid en het grote podium niet echt goed over.....vond ze zelf wel erg goed en ga ze zowiezo nog een keertje zien in een kleinere zaal waar ze stukken beter zullen zijn

Daarna Janez Det.................als ik een rotte tomaat had had ik em gegooid.........baggerzooi (speelde wel ok maar zang was zwaar klote)

En Daarna natuurlijk waarvoor bijna iedereeen kwam The Offspring....... vond ze verrassend goed.......hielden er een goede vaart in en het publiek was ook erg goed... aan de jonge kant (kinderen met ouders) maar wel gewoon gezellig...........
Oftwel een erg geslaagde avond.....
Gepost door: smashinshamrock Gepost: 22-03-04 10:08:13
Ik moet toegeven het was verbazingwekkend leuk!
Gepost door: Gepost: 22-03-04 19:53:52
Was gezellig.
Janez detd was weer goed en Offspring die waren gewoon fantastisch.
Gepost door: uhuh Gepost: 23-03-04 22:20:47
Ik kwam binnen toen de eerste vooract, the horrorpops, al begonnen waren. Ik vond het wel vet, omdat je hun stijl niet zo vaak ziet enzo. Maar dat kan ik van janez detd niet zeggen!! Het was wel goed, maar de stijl hoor je te vaak, je krijgt dan van dat lame punk, net zoals pennywise enzo. Toen kwam de offdpring en dat was helemaal geweldig!!!!! Heel erg vette bas, vette nieuwe drummer, speelde vet, vet publiek, vette pit, vet gecrowd surft. Alles was VET! alleen het bier was niet te zuipen.
Gepost door: babypunk Gepost: 25-03-04 13:54:30
was echt wel cool lekker grote pit en goed voor progamma en een leuke act aleen een probleem het bier was niet et zuipen net water heb er nog leuke herinneringen aan dat ik om 5 uur thuis was en om 6:30 weer uit me nest was om op de opendag van school te staan das wel kut maar heb het naar mijn zin gehad coelie joepie ozzy© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew