Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
SAMBAL! To Heaven Earth is Hell, 18 Miles, Death of a Legend, Through the Struggle
vrijdag, 12-07-2013 Open: 20:30u Start: 21:00u Einde: 02:00u
Kroepoekfabriek, Vlaardingen
VVK: €4,00 Deur: €6 Rabopas: €50%
http://www.kroepoekfabriek.nl/programma/sambal-8/
Informatie Bands (0) Wie gingen er (1) Recensies (0)
Het is weer tijd voor Sambal, de tweemaandelijks terugkerende bandavond, waar metal, metalcore, deathcore en hardcore alle aandacht opeisen! Deze editie met To Heaven Earth is Hell, 18 Miles, Death of a Legend, Through the Struggle.

To Heaven Earth Is Hell
Deze zesmansformatie wordt gedreven door motivatie, passie en discipline. De heren hebben allen hetzelfde doel: ‘gezien worden op het podium, dag in, dag uit!’
De band werd opgericht in 2010, waarna al snel het podium gevonden werd. Zo trad To Heaven Earth Is Hell met verschillende internationale bands als Suicide Silence (USA) en Give Em Blood (AUS) op. Genres als metalcore, deathcore en progressive wisselen elkaar af, beďnvloed door artiesten als Killswitch Engage, Slipknot en Meshuggah.

18 Miles
18 Miles bestaat uit (ex) leden van One For the Bodycount, Eye Of The Hurricane en To Heaven Earth Is Hell en staan garant voor een dikke pot metalcore. Snelle stukken worden subtiel afgewisseld met lompe mosh en even later sta je weer als een gek te 2-steppen. Gooi daar nog eens een brute zang overheen en het feestje is klaar om los te barsten.

Through The Struggle
Through The Struggle is een metal/hardcoreband die sinds 2009 flink aan de weg timmert. Zo bracht de band in 2010 haar eerste EP uit en een jaar later de gratis single ‘Motivated’.
In maart dit jaar is de nieuwe EP, ‘Absolute Nothing’ gereleaset. Ook deze wordt gratis op internet aangeboden. De muziek van Through The Struggle wordt beďnvloed door bands als Heart in Hand, Stick To Your Guns en Parkway Drive.

Death of the Legend
Deze heren doen naar eigen zeggen niets liever dan muziek maken. Om precies te zijn in de richting hardcore, punk en indie. Remmen los en gaan.

Maak je gebruik van de 50% Rabo-korting? Neem je pinpas mee naar het concert, er kan om gevraagd worden.

https://www.facebook.com/events/449944951749870/



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact