Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Total chaos (usa), bivak en de mutsjes, rvs en die nakse bananen
vrijdag, 05-07-2013 20:00
Poppodium Bibelot, Dordrecht
€4,90 (incl. fee)
http://www.bibelot.net/detail/282/total-chaos-usa-support-bivak-en-de-mutsjes-rvs-die-nakse-bananen
Informatie Bands (3) Wie gingen er (4) Recensies (3)
Deze punkband werd in '89 opgericht om de, in de ogen van zanger Rob Chaos, stervende punkscene te redden. Het eerste album vol anthems, genaamd 'We Are The Punx, We Are The Future' kwam vier jaar later uit. De plaat is gevuld met sociaalbewogen thema's en spreekt zich sterk uit tegen rascisme en fascisme. Dit sloeg in als een bom en na een volledig uitverkochte Amerikaanse tour tekende Total Chaos een platencontract met het bekende label Epitaph.

Eind jaren negentig focuste de band zich tijdelijk op het eigen label (met bands als Funeral Dress, Lower Class Brats en Blanks 77), maar sinds 2006 touren de bandleden weer over de hele wereld. China, Zuid-Amerika, Azie en Europa werden aangedaan. Vet je hanenkammen in en poets je studs! Punk in Dordt!

Supports:
Bivak en de Mutsjes
De Bredase anarchopunks van Bivak en de Mutsjes zullen deze avond openen. Verwacht een loeihard begin! Klik hier voor een impressie.

RVS
Deze loeiharde anarchopunkband is zo underground dat ze geeneens een website hebben!
Gelukkig hebben we wat Youtube video's gevonden. Check het hier.

Die Nakse bananen
's Neerlands bekendste oerpunk band Die Nakse Bananen bestaat al sinds 1990. De band mengt alle stijlen en soorten punk door elkaar. Die Nakse Bananen roept de ‘good old’ punkspirit op zonder daarbij in nostalgische gezwijmel te vervallen.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact