Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
Slow end fest
zaterdag, 08-06-2013 18:00
Dynamo, Eindhoven
12 vvk 15 deur
http://https://www.facebook.com/events/484791574925254/
Informatie Bands (8) Wie gingen er (4) Recensies (2)
Slow End Fest is geen nieuw festival, maar het festival zal dit jaar niet in het Perron Venlo staan, maar in Rockcity Eindhoven’s eigen Dynamo. Met festivals als Bloodshedfest, Heidens Geweld, Grindhoven bouwen diverse vrijwilligersgroepen binnen Dynamo steeds meer aan concepten en (mini) festivals.

Dynamo Hardt presenteert in samenwerking met DoomstarBookings, het anti oogkleppen indoor festival genaamd SLOW END FEST 2013. Het festival vliegt alle kanten op, maar de focus blijft liggen op Hardcore en Punk, out of the box, maar wel met de juist pit!

VOORHEES
Net zoals het gelijknamige karakter uit de Friday the 13th filmreeks is deze band herrezen uit de dood en uit op bloed. Meedogenloos en bot zoals hardcore punk hoort te zijn.
www.facebook.com/Voorhees

NIGHT FEVER
Na lego is Night Fever toch wel het beste wat er ooit uit Denemarken is voortgekomen. Hard, snel en melodieus zijn de ingrediënten voor een explosieve punkcocktail.
www.facebook.com/pages/Night-Fever-Official

SICKOIDS
Pak “King Of Punk” van Poison Idea en gooi daar een scheutje “Land Speed” van Huskur Du bij en je hebt ongeveer een idee van de toffe sound die deze Amerikanen produceren.
https://www.facebook.com/Sickoids

TOXIC SHOCK
Thrash, hardcore, crossover straight out of Antwerp. Nothing more nothing less. En ze presenteren ook nog eens een nieuwe langspeler!
www.facebook.com/the.Toxic.Shock

YAWP
Ouwe mannen punk uit Amsterdam! Oftewel een heerlijke pot oldschool herrie!
www.facebook.com/pages/Yawp/

KAREL ANKER EN DE JODEN
Duizend bommen en granaten! BIO OP JE BOLLE OOG! Karel en zijn mannen uit Mokum zijn terug om korte metten te maken met hun aartsvijand Kapitein Iglo. Schip Ahoy!
www.facebook.com/KARELANKER

CHEAP DRUGS
Compromisloze Belgische hardcore punk waarvan je zin krijgt alles kort en klein te slaan.
www.facebook.com/CheapDrugs

TERROR DEFENCE
Crust, Cruster, Crustst! Wat weten deze gasten uit de VPU er altijd een ongelofelijke korsterige rotzooi van te maken! Heerlijke band!
www.facebook.com/TerrorDefence



Naast een paar hele fijne bands, zul je in de kelder de geschiedenis van de Nederpunk kunnen opsnuiven.

DIANA OZON'S RETRO SHOW
Diana Ozon is naast een van Nederlands bekendste dichteressen een van de bekendste vaderlandse punkiconen. Vanaf 1977 was Diana een van de spillen waar de Amsterdamse punkscene op draaide. Zo werkte ze met haar vrienden Hugo Kaagman en Ivar Vics alias Dr. Rat onder andere aan de roemruchte Koekrant en toverde ze de gekraakte Zebrapanden om in een punkhoofdkwatier genaamd DDT666. Ozon benutte haar talenten optimaal en wist daarom ook als een van de eerste en enige dichters een brug te slaan tussen jeugd en literatuur. Ozon heeft inmiddels vele succesvol ontvangen dichtbundels afgeleverd en is een performance-dichter in de Nederlandse traditie waartoe ook Simon Vinkenoog, Johnny van Doorn, Jules Deelder en Bart Chabot gerekend kunnen worden.
http://www.diana-ozon.nl/

SPOKEN WORD MET JOS HOUTVEEN (SEEIN' RED & LÄRM) en ARNE ANTIDOTE (ANTIDOTE)
Jos en Arne zijn binnen de Nederlandse punkscene twee legendes. En dit is niet voor niets. Jos speelde onder andere in de legendarische powerviolence band LÄRM en SEEIN RED en Arne speelde in de Nederlandse punk trots ANTIDOTE. Al deze bands bestaan inmiddels niet meer, maar de herinneringen (die terug gaan tot begin jaren 80) zullen voor altijd gekoesterd worden.
Jos en Arne zullen dan ook hun verhaal met de bezoeker van Slow End delen.

FRANKIE DENY
Punkmuziek en tattoos lijken vaak hand in hand te gaan. Zo ook bij Frankie Deny. De bassist van CRACKS IN THE WALL is een aantal jaren geleden in de leer gegaan om zich te ontwikkelen tot tattoo artiest. En dit is hem prima gelukt. Frankie is gespecialiseerd in old-school en wanneer je 8 juni een plaat van hem wilt kun je alvast een afspraak maken via:

www.facebook.com/frankie.deny
of via frankie.deny (@) gmail.com

VVK €12,-
Aan de deur €15,-

MEER INFO
http://www.dynamo-eindhoven.nl/concert/1316/slow-end-fest

TICKETS
http://www.dynamo-eindhoven.nl/concert/tickets/1316/slow-end-fest



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact