Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
The Skatalites, Los Paja Brava, e.a. @Zomerterras
zaterdag, 24-08-2013 19.00-0.00u
Zomerterras festival, Vlaardingen
GRATIS
http://zomerterras.nl/Programma/Programmaoverzicht/tabid/990/articleType/CategoryView/categoryId/37/Zaterdag-24-augustus.aspx
Informatie Bands (1) Wie gingen er (4) Recensies (0)
Los Paja Brava
Deze jongens – en één meisje – zijn inmiddels klaar voor het grote werk. Hopelijk stemmen zij de weergoden gunstig en gaan we weer een Zomerterras met Zuid-Amerikaanse temperaturen tegemoet. Aan hun muziek zal het niet liggen! Percussie, zang, blazers… Los Paja Brava trekt alles uit de kast om jullie aan het dansen te krijgen! De opzwepende ritmes van hun cumbia zullen je hart op hol en je voeten in beweging brengen!

Gooi je ketens af en dans!

Aanvang: 19.00 en 22.00 uur
Dag: Zaterdag 24 augustus
Locatie: Tent

The Skatalites
Dit is niet zo maar een band, dit is een legende! The Skatalites bestaan al sinds 1964. Destijds mixten de toenmalige leden de boogie-woogie, blues, R&B, jazz, mento, calypso en Afrikaanse ritmes tot een compleet nieuwe muziekstijl en legden zo de funderingen voor de Jamaicaanse ska-muziek! In de loop der jaren hebben zij grote namen begeleid, waaronder Bob Marley. Met hun nummer ‘Guns of Navarone’ scoorden ze hoge ogen in de Engelse hitlijsten en brachten zo de Jamaicaanse muziek onder de aandacht van het Europese publiek.

Vanavond ska zoals het bedoeld is!

Aanvang: 22.30 uur
Dag: Zaterdag 24 augustus
Locatie: Hoofdpodium



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact