Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
concertagenda
SAMBAL! Chainsaw Disaster, Bring on the Bloodshed & Mary Fields
zaterdag, 22-03-2014 deur 20.30u, aanvang 21u
Kroepoekfabriek, Vlaardingen
vvk €4, deur €6, met RABO 50% korting
http://www.facebook.com/events/278227302301874
Informatie Bands (1) Wie gingen er (1) Recensies (0)
http://www.kroepoekfabriek.nl/programma/sambal-12/

Het is weer tijd voor ons hardste feestje. Op zaterdag 22 maart vindt er weer een nieuwe editie plaats van SAMBAL! Met dit keer Chainsaw Disaster, Bring on the Bloodshed en Mary Fields.

Chainsaw Disaster stamt uit 2007 heeft de wortels liggen in Brazilië.
Na een onderbreking van drie jaar heeft deze band zich inmiddels in Nederland gevestigd van waaruit de mensheid bestookt gaat worden met hun Extreme Metal!
De show in de Kroepoekfabriek wordt hun eerste sinds de hergroepering. Reken dus maar dat deze band gretig zal zijn om alles omver te blazen.

Stoerder dan een vechtende Spartaan (niet de voetballers), zwaarder dan een bulldozer en luidruchtiger dan een kettingzaag! Zo klinkt de ideale combinatie van metal en hardcore van Bring on the Bloodshed uit Amsterdam. Het podium is al gedeeld met onder andere Hatebreed en Sworn Enemy. Je bent dus gewaarschuwd.

Mary Fields uit Utrecht combineert verwarring en waanzin met muzikaliteit, in hun uitzinnige mathcore. Zij laten zichzelf niet weerhouden door grenzen, zowel van de muzikale hokjesgeest als de persoonlijke ruimte op het podium. Dit belooft een achtbaan te worden in alle opzichten.



© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact